Şimdi Ara

Kuşlarım Yumurtladı ama Mama Yemiyor Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında ben ilk kuş aldığımda kaçtı ve ikinci kuşumuda 2 tane aldım. Aynı kafeste uzun süre durdular. Ilkten kavga ettiler ama sonra alıştılar. Uzun uzun uzun bir süreden sonra artık yumurta gelmediği için sinirleniyordum. Sonra bi bakıverdim ki 1 yumurta var! 4-5 günde 4 yumurtaya çıktı. Kuşlar benimle hiç ilgilenmiyen ve benden çok korkan kuşlara şimdi acayip bir ilgi vermeye başladım. Yemeklerine çok dikkat ediyorum. Tam hatırlamıyorum 2 ve ya 3 tane yumurta koydum kafeslerine (rendelenmiş bir şekilde bir kaba koydum ve tüneğin önüne koydum) Rahatça lezzetli bir şekilde yedi erkek kuş. Ama dişi kuş kuluçkada olduğu için erkeğe nazaran daha az yedi ama yedi. Şimdi erkek simsiyah ve büyük bir şekilde tuvalet yapıyor. Bu konuda bir korktum, cevabınızda önce bunu söyleyin lütfen. Hal böyle olunca yumurta devrini bitirdim. Kuşçudan bir poşet mama aldım. Pek bilmediğim için hazırlarken yumurtayı koyduğum kabı temizleyip ona 2 tatlı kaşığı kadar mama koydum ve üstüne bir çay TABAĞİ kadar çok az ılık su koydum. Mama birbirine yapışık oldu. Öylece kafese koydum. Fakat yumurtayı iştahla yiyen kuşlardan eser yok. Ağızlarını sürmediler. Acaba kivamında mı bi sıkıntı vardı. 2. olarak cevabınıda bunu yanıtlarsanız ve doğru kıvamı söylerseniz memnun olurum. Böyle olunca daha da korktum çünkü baktık ki yumurta kırıldı bir yavru çıktı yavruyu anne nasıl besleyecek? Mamaya ağzını sürmüyor? 3.Olarak bunu cevaplarsanız sevinirim.

(Muhabbet kuşları)

Hayırlı Günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜlkücüBozkurtt -- 1 Temmuz 2016; 4:28:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.