Şimdi Ara

Kuşum Garip Sesler Çıkarıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
29.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuşumu Alalım 4 Haftaya Yakın Bir Zaman Oluyor. Garip Bir Ses Çıkartıyor Cik Cik Değilde Ciak Gibi Birses Ve İnsanlar Üzülünce Sesleri değişir aynısı oluyor sesi değişiyor.

baktım bazı konulara eş al diyorlar fakat eş alınca benden soğumasından ve konuşmamasından korkuyorum o yüzden almak istemiyorum bende Sizin Önerileriniz Nedir Lütfen Yardımcı Olun :/

Not: Bazende Hiç Durmuyor Yerinde Yarım Saat Boyunca Yürüyor Kafasını Sallıyor Sürekli Yukarı Aşağı Ve Tık Tık Diye Sesler Çıkarıyor Ötüyormuş gibi. Çok İlginç Ben Muhabbet Kuşunda İlk Defa Duyuyorum böle bir ses.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l4folsun -- 22 Eylül 2012; 21:03:55 >

• Up Up
  • kuş derken türü ne dostum? Birde hangi durumdayken çıkartıyor o sesi sultan papağanım kaşınırkende garip garip sesler çıkartıyodu. İlgini eksik ettiysen biraz sıkılmışta olabilir. eğer kızıştıysa eş istiyoda olabilir yani kur ötüşü. İmkanın varsa çıkarttığı sesin bi videosunu eklerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öle Ötmeye Başladığı zaman Çekerim.
  • Aslında Bende Eş Almadan yanayım Fakat Annem Onlarda Küçükken Beslemişler 3 tane Biz Almadık Ne Yaparsan Yap Diyor Kızıyor Ediyor bende Kararsız Kaldım :(

Ciom90 kızıştıysa diyorsunda 3 aylık daha.
  • Benim muhabbet kuşumda geceleri gırc gırc diye ses çıkarıyor bazen gündüzleride çıkarıyor ama geceleri hep o sesi çıkarıyor ne yapmalıyım !!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Just12 J kullanıcısına yanıt
    diş gıcırtması gibi sesi mutlu olduklarında yaparlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim kuşum da hapşıryor gibi ama normalde bi hapşırma değil çok hafif bir tıs diye ses çıkarıyor neden acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çimeen

Benim kuşum da hapşıryor gibi ama normalde bi hapşırma değil çok hafif bir tıs diye ses çıkarıyor neden acaba

Aynen hocambenim kusumda oyle bir ses cikariyor birde bu aralaer cok kasiniyor kepek gibi beyaz birseyler dokuyor nedeni ne olabilir bileniniz varmi halsiz falan degil bana alisti bayagi kafesten surekli cikmak istiyor ordan oraya atliyor kafesinkapagini actigimda hemen omuzuma koluma falan konuyor aramiz iyi gibi alali 1hafta 2 gun oldu oglusum dediguim zaman falan otuyor nesesi yerinde gibi ama bu kasinti ve beyaz seyler ne olabilir kanadinin altinda ve ensesine falan ufluyorum bakiyorum bit falan mi diye ama gayet iyi gorunuyor birde 3 gun once cinsini bilmedigim bir agactan tunek yaptim zimparaladim falan deterjanla yikadim kuruduktan sonra taktim kabugunuda soymustum tunek kabuksuz yani ondan olabilir mi bileniniz varsa cevap yazarsaniz cok makbule gecer cumleten iyi aksamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.