Şimdi Ara

Kuşum İshal Mi Oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Kuşum İshal Mi Oldu ? Kuşum İshal Mi Oldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KusumMavis kullanıcısına yanıt
    resimde çok fazla dışkı olduğundan net bişey söylemek zor. ama dışkının koyu renkli kısmını kontrol etmelisiniz dağılıyorsa ve tüylerini kabartıp uyuyorsa sürekli muhtemelen ishaldir. ama fazla su içmiş ya da fazla yeşillik yemiş de olabilir. ben böyle bi durumda şüphelendiğimde ilk iş suyunun içini çay kaşığının ucuyla çok çok az bi türk kahvesi karıştırıyorum.sorun düzeliyor. ama çok ağır bi ishal durumu da yaşamadım kuşlarımda yine de başka tavsiyeleri de alın. ya da suyuna vitami katabilirsiniz hemen toparlar.
  • hiç temizlik yapmıyomusunuz bence küf olmus arada temizleyin kafesi
  • Ondan değil tatile gittim kuşu arkadaşıma bıraktım 1 haftada böyle olmuş. Kakası sulu kuruyunca yeşil birşey kalıyor yeşillik yedirmemiş umarım fazla su içmekten olmuştur. 1-2 gün gözlicem geçmesse veterinere götürcem
  • altına temiz kagıt koyduktan resim paylaşırmısın yer değişikliğpinden kaynaklanır şuanki pisliğini görelim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski acik -- 18 Temmuz 2014; 15:14:10 >
  • Şu an böyle halsiz

Kuşum İshal Mi Oldu ?

• Başını eğip gözlerini kapatıyor kakası da sümüksü bişey oldu ama poposunda yapışık dışkı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Hasta mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eski acik

altına temiz kagıt koyduktan resim paylaşırmısın yer değişikliğpinden kaynaklanır şuanki pisliğini görelim yani

Biz kuşumla tatile gittik pazar da gidicez yer değişikliğinden olmuşsa mikrobik değildir herhalde

• kabarıpta bekliyorsa kafasını arkasına edip hastadır veterinere gösterin kusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.