Bildirim
Kuşum İshal Mi Oldu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
resimde çok fazla dışkı olduğundan net bişey söylemek zor. ama dışkının koyu renkli kısmını kontrol etmelisiniz dağılıyorsa ve tüylerini kabartıp uyuyorsa sürekli muhtemelen ishaldir. ama fazla su içmiş ya da fazla yeşillik yemiş de olabilir. ben böyle bi durumda şüphelendiğimde ilk iş suyunun içini çay kaşığının ucuyla çok çok az bi türk kahvesi karıştırıyorum.sorun düzeliyor. ama çok ağır bi ishal durumu da yaşamadım kuşlarımda yine de başka tavsiyeleri de alın. ya da suyuna vitami katabilirsiniz hemen toparlar. -
hiç temizlik yapmıyomusunuz bence küf olmus arada temizleyin kafesi -
Ondan değil tatile gittim kuşu arkadaşıma bıraktım 1 haftada böyle olmuş. Kakası sulu kuruyunca yeşil birşey kalıyor yeşillik yedirmemiş umarım fazla su içmekten olmuştur. 1-2 gün gözlicem geçmesse veterinere götürcem -
altına temiz kagıt koyduktan resim paylaşırmısın yer değişikliğpinden kaynaklanır şuanki pisliğini görelim yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski acik -- 18 Temmuz 2014; 15:14:10 > -
-
Başını eğip gözlerini kapatıyor kakası da sümüksü bişey oldu ama poposunda yapışık dışkı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eski acik
altına temiz kagıt koyduktan resim paylaşırmısın yer değişikliğpinden kaynaklanır şuanki pisliğini görelim yani
Biz kuşumla tatile gittik pazar da gidicez yer değişikliğinden olmuşsa mikrobik değildir herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kabarıpta bekliyorsa kafasını arkasına edip hastadır veterinere gösterin kusu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X