Sokakta kanadı kırık bir güvercin bulmuştum bir yıldır bakıyordum balkonda kanadı körelmişti onun için bir umut yoktu artık.Bugün ona yaptığım yuvanın yanına gittim kurt oluşumu başlamıştı yuvasında dışkılardan dolayı, arkadaşlarımında ısrarı sonucu onu kuşların olduğu bir parka bıraktım bugün orda takılsın diye zaten arkadaşlarım güvercine evde bakılmaz senin sayende çok bile yaşadı tarzı şeyler söylediler neyse parka bıraktım 2 saat sonra kontrole gittiğimde onu bir kedi yiyordu :((( kendimi çok kötü hissediyorum sizce kötü mü yaptım? günaha mı girdim?
Pide nerde
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
kediyi doyurarak sevaba girmişsin.
Banzai!
kullanıcısına yanıt
Ciddimi söylüyorsun ? :(
ama evde bakılcak bir kuş türü değilki çok pislik yapıyor çok sinek yapıyordu 1 yıl baktım zaten
senin aklın yok mu arkadaşlarının aklına uyuyorsun bakıma muhtaç bir hayvanı kedilerin içine bırakıyorsun, uçamayan hayvan nasıl kaçsın senin ayağın kırıkken aslanların olduğu bir ortama atsalar iyi mi olur
bence bir daha o arkadaşları dinleme yarın öbürgün sanada çok yaşadın git köprüden atla yada atalım diyebilirler
Haklısınız ama 1 yıldır bakıyorum zaten yabani bir kuş bana alışmadı zaten bir türlü nereye kadar benle yaşayacaktı hatta bir gün kafesinden cıkıp bahceye atlamıştı farkettiğimde hemen koşup getirdim yanına bi kaç tane güvercin geliyordu arada oda uçmak istiyordu doğada onlar gibi, iki türlü vicdan azabı çekiyorum :(
bende geçenlerde kumru buldum uçamıyordu yuvadan düşmüştü 1 hafta besledim artık uçabilecek duruma gelince mecburen saldım uçtu gitti daha fazla evde baksam uçabilir miydi bilmiyorum kargalar yemediyse yaşıyodur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme