Şimdi Ara

UNUTAMIYORUM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler siz bilirmisiniz, biriyle 1.5 sene beraber olup onu unutmamayı, 1.5 senenin, 8 ayını hergün beraber yaşayıp ardından farklı bir şehre taşınıp ardından günlerce ağlamayı, dışarda gülüp eve gelince gece odasında hüngür hüngür ağlamayı bilirmisiniz, özlemeyi rüyalarında görmeyi, aileler istememesine rağmen bi hatadan dolayı farklı şehirde olmana rağmen her hafta buluşmaya çalışmayı, ardından yürütemeyip ayrılıp, 6 ay vakit geçmesine ragmen hala unutamamaya bu konuda cok yardıma ihtiyacım var, kimseden hoşlanamıyorum, kimseyle konuşasım gelmiyor, uğrasasım gelmiyor, bu ne hal bilmiyorum, ama usandım artık cidden kafamdan atmak istiyorum.Dönüp dolaşıp hep aynı yere geliyoruz, dün konuştuk artık yeni şeyler istiyorum kurtulmak, ama olmuyor yardıma ihtiyacım var, içiyorum olmuyor, kafamı dağıtmaya cıkıyorum 1 gecelik gidiyor aklımdan, ne yapsam olmuyor beyler, yardıma ihtiyacım var cidden, artık normal insanlar gibi olmak istiyorum birbirlerinden hoşlanan konuşmak isteyen, kız mesaj atınca uğrasamam diyip telefonu bırakıyorum, beyler cidden aklımdan cıkarmam gerekiyor ama olmuyor ne yapsam olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakin ol lan titrek.

5 sene görüşüp, tam evliliğin eşiğinde işler bozulması ne demek asıl sen onu bilmessin.
  • Benimde 2.5 yıl olmuştu neredeyse. Bende baya uzun süre oldu sanmıştım.

• Tüm bu evren bi mantık üzerine kurulu, sende sana en mantıklı kimse onu seçeceksin. Merak etme ilk yakınlaşmadan sonra eskisini bi daha aklına bile getirmeyeceksin, yeter ki iste, gerisi gelir. Ama böyle ölüyom bitiyom diye ağlarsan kendi başını yersin sadece, olan yine sadece sana olur.
  • 3 hafta oluyor Onu göreli. Aklımdan çıkmıyor. İlk defa böyle bir şey oluyor. Tam aradığım kız. Sesi hala kulağımda. O bakışı, o gözleri yok mu off... Daha konuşmaya cesaret edemedim. Yazık lan bana. 22 yaşındayım daha bir kız eline bile değmedim. Şimdi bu saatten sonrada evlenmelik kız lazım. Offf...
  • Neyi unutamıyon la?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Sümük Yardım Lütfen :(
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alin size benden hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Sakin ol lan titrek.

5 sene görüşüp, tam evliliğin eşiğinde işler bozulması ne demek asıl sen onu bilmessin.

Her aşkın kalitesi aynı mıdır,herkes birbirini aynı mı sever belki o adam deliler gibi sevdi senin idrak edemeyeceğin bir şekilde.Sidik yarışına döndürdün işi
  • Bu hayat 1 kere sunulur önüne

Kaybettigin 1 güne bile acımalısın
    şeytan kızlar senin hayatını calmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Al derdine dert ekliyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri özet geçsin

• herkes atmış ben de atim xd

• "Siz bilir misiniz?" diye başladığın cümle yüzünden seni ciddiye almıyorum dostum. Bu hayatta herkes kendini özel hisseder Herkes kendi derdini en fazla sanar. Herkesin derdi kendine zordur. "En büyük dertler bende" tribinden kurtulduğun zaman bu triplerle fazla oyalanmıyorsun. Hayatta bu triplere ayıracak fazla zaman olmamalı.
  • Hocam aynı durumdayız ama bir hafta oldu benim kız arkadaşım benden ayrılalı, geçen hafta yanına gelecektim işte oturduğu şehire, işi çıktı, ben de kızdım biraz sonra ayrılalım dedi, bayadır da ayrılmayı düşünüyormuş. Bugün de sürekli bu intihar konularını görüyorum gerçekten içim bunaldı artık.
  • Son dört aydır bende senden farklı bir durumda degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pan_ -- 17 Ekim 2014; 13:22:18 >
  • Ulan odada çıyan çıkmış uyuyamıyorum adamın dert ettiği şeye bak lan.
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt

Durum ne oldu hocam ?

• Gerçekten merak ettim ne oldu sonuç ?

• Ben unuttum gitti, aradan baya sene geçti zaten şimdi 4 senedir ilişkim var senin mesajın ile gördüm konuyu bro zaten ne zamanlarmış dedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.