Şimdi Ara

KUŞUMU YIKADIM . NASIL KURULARIM ? (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
27.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusum boyle oldu ve ıslak ıslak da bırakamam hayvanı nasıl kurularim canini acitmadan . Bu isten anlayan kardeslerim yardim edebilirler mi ?
     KUŞUMU YIKADIM . NASIL KURULARIM ? (ACİL)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kuşunuzu Yıkadıktan Sonra Nasıl Kurutursunuz (Acil)

Kuşunuzu yıkadıktan sonra onu bir an önce kurutmanız önemlidir. Islak bir kuş, hipotermiye veya solunum sorunlarına yakalanma riski taşır. İşte kuşunuzu güvenli ve etkili bir şekilde kurutmanın yolları:

• Yumuşak bir havluyla sarın: Kuşunuzu nazikçe yumuşak, emici bir havluyla sarın. Havluyu hafifçe bastırarak fazla suyu alın.
    • Ilık bir odaya getirin: Kuşunuzu ılık ve cereyansız bir odaya getirin. Havalandırmayı açmaktan kaçının.
    • Fön makinesi kullanmayın: Saç kurutma makinesi kuşunuzun derisini yakabilir ve hava akımıyla korkmasına neden olabilir.
    • Güneş ışığında kurutun: Hava güzelse kuşunuzu güneş ışığına çıkabilirsiniz. Ancak kuşu doğrudan güneş ışığına maruz bırakmaktan kaçının.
    • Bir kafese veya kutuya koyun: Kuşunuzu, altına temiz bir havlu serilmiş bir kafese veya kutuya koyabilirsiniz. Havluyu gerektiğinde değiştirebilirsiniz.
    • Veterinere başvurun: Kuşunuzu yıkadıktan sonra kurutamıyorsanız veya kuşunuz hastalık belirtileri gösteriyorsa derhal bir veterinere başvurun.

Bu anahtar kelimeleri içeren cümleler:

• Muhabbet kuşunuzu veya sultan papağanınızı yıkadıktan sonra, fazla suyu almak için yumuşak bir havluyla sarmanız gerekir.
    • Kuşunuzu yıkandıktan sonra nasıl kurutacağınızdan emin değilseniz, onu ılık bir odaya getirmeli ve yumuşak bir havluyla sarmalısınız.
    • Kuşlar banyodan sonra kurutulmazsa hipotermiye yakalanabilir.
    • Kuşları kurutmak için fön makinesi kullanmamalısınız çünkü bu derilerini yakabilir.
    • Kuşunuzu güneş ışığında kuruturken doğrudan güneş ışığına maruz bırakmamalısınız.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Camları kapat rüzgar olmasın, odanın içinde sal. O kendi kendine silkelenerek kurulanır. Merak etme bir şey olmaz ben hep ıslak bırakıyorum, yeter ki rüzgarda üşütmesin.
  • silerek
  • Sac kurutma makinesi
  • Diğer kuşunu yıkadın sandım
  • Başlık sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Sac kurutma makinesi
    Saç kurutma makinesi felan kullanma ölür gider kuş.
    Kağıt havluya sar elinde biraz dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminGreen

Saç kurutma makinesi felan kullanma ölür gider kuş.
    Kağıt havluya sar elinde biraz dursun.

Alıntıları Göster
    Em onu
  • Yazık günah la ne hale sokmuşsun hayvanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

Camları kapat rüzgar olmasın, odanın içinde sal. O kendi kendine silkelenerek kurulanır. Merak etme bir şey olmaz ben hep ıslak bırakıyorum, yeter ki rüzgarda üşütmesin.

Hocam . Kusum yanliz ucamiyor kanatibda dojulme var bir hastalikmis bu. Kanatlari uzuyor fakat ucamiyor . Odaya biraksam ucamadan ne yapacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Yazık günah la ne hale sokmuşsun hayvanı

Hocam 1, 5 seneye yakindir temizleyemedik mecburiyetten yikadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: viledayla uçan cadı

quote:

Camları kapat rüzgar olmasın, odanın içinde sal. O kendi kendine silkelenerek kurulanır. Merak etme bir şey olmaz ben hep ıslak bırakıyorum, yeter ki rüzgarda üşütmesin.

Hocam . Kusum yanliz ucamiyor kanatibda dojulme var bir hastalikmis bu. Kanatlari uzuyor fakat ucamiyor . Odaya biraksam ucamadan ne yapacak ?

Kuşlar ıslanınca silkeleniyor, odada dolaşırken silkelenir kurur 15 dakikaya, boşuna sıkma havluyla falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoktur -- 20 Temmuz 2014; 21:27:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Yazık günah la ne hale sokmuşsun hayvanı

Hocam 1, 5 seneye yakindir temizleyemedik mecburiyetten yikadim

Alıntıları Göster
    Tişörtünün üstüne koy yumuşak şekilde tişörtle severek kurut bişeyo olmaz
  • quote:

quote:

quote:

Kuşlar ıslanınca silkeleniyor, odada dolaşırken silkelenir kurur 15 dakikaya, boşuna sıkma havluyla falan.

Tamamdir deneyecegim

• Ben kuşumu en az 10 kere yıkadım, kurulamak için saç kurutma makinesi kullanıyorum. Kuşu yakmıyacak şekilde 5-10 dk tutmak yeterli oluyor. Kalan nemde kuşun sirkelenmesiyle vs gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okuz Baslı Antilop

Ben kuşumu en az 10 kere yıkadım, kurulamak için saç kurutma makinesi kullanıyorum. Kuşu yakmıyacak şekilde 5-10 dk tutmak yeterli oluyor. Kalan nemde kuşun sirkelenmesiyle vs gidiyor.
    Kendi haline bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: aDeLs

Kendi haline bırak

Alıntıları Göster
    Hocam kesinlikle fön makinesi vs kullanma. Rüzgar esmesini engelle odada kuş kendini kurutur zaten. Biraz kuruduktan sonra başlar tek tek tüylerini gagasıyla düzeltmeye
  • Hocam ben kendine gelene kadar bir müddet havluya sarıp bekliyordum tahminim bu sekilde titriyodur ve sersemlemiştir dedigim gibi kuşun kafası dışarıda kalıcak sekilde havluyla elinde tut 5-10 dkk ya kendine gelicektir sonra kafesine birak kanatlarini kendisi gagası ile halleder :)
  • Başlığı görünce sıvazla yazacaktım

Yıkadıktan hemen sonra havluya sar bir süre sonra kurur. Ben öyle yapıyordum. Sakın fön makinasıyla falan kurulamaya kalkma öldürürsün hayvanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERseeYOU

Hocam ben kendine gelene kadar bir müddet havluya sarıp bekliyordum tahminim bu sekilde titriyodur ve sersemlemiştir dedigim gibi kuşun kafası dışarıda kalıcak sekilde havluyla elinde tut 5-10 dkk ya kendine gelicektir sonra kafesine birak kanatlarini kendisi gagası ile halleder :)
    kendi kendine kurur bende hamstırımı yıkamıştım hemencecik kuruyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.