Arkadaşlar Dumlupınar Makine müh. kazandım.Memleket Eskişehir'e yakın olduğundan sevindim ama Kütahya yıda fazla bilmiyorum..orda okuyon veya orda oturan arkadaşlara bi kaç sorum olcak -Kütahyadaki devlet yurtları -Makine mühendisliğinin laboratuar imkanları -Öğrenciye kiralık dairelerde sorun çıkartıyorlarmı ? -Ortam varmı :).?
devlet yurdu war eidir
mühendis diilim ama şikayetçi öğrenci görmedm labdan falan
çıkarmıolar parada biras açgözlüler
ortamdan bol ne var ya :)
geliosun yanıma kardeşim ama es es bjk maçına bilet istiorum :)
Eywallah kardeşim..Ben bulabilirsem biletten sanada ayarlarız ;)
kimse yokmu kütahyadan
Ben Kütahya'lıyım. Devlet Yurdu Var Özel Yurtlarda Baya Var Fiyatları Hakkında Bilgim Yok Ama Güzel Yurtlardır. Şehir Küçük Canınız Baya Sıkılacak Burda Ama Yapacak Bişey Yok. Ortam Olarak Cafe Ortamları Var. 4-5 Tane Bar Var Gece 24'den Sonra Kapanırlar.. Kira İşi Öğrenciye Pahalıya Patlayabilir. Buranın İnsanları Genelde Paracıdır. AMa ii İnsanlarda Vardır Onlara Rastgelirseniz Kirayı Ucuza Halledersiniz. Kampüs Şehir Dışında 15 Km'lik Uzaklıkta. Otobüs Öğrenciye 1 Ytl. Genelde Ayakta Gidersiniz Kampüse. Yürümeyi Falan Denemeyin Başka Sorularınız Varsa Yanıtlarım
yaa devlet yurtlarıyla mühendislik kampüsü arasında ne kadar mesafe var yakınmı birbirine..yurtlar merkeze ne kadar uzaklıkta
quote:
Orjinalden alıntı: emrahzorsu
yaa devlet yurtlarıyla mühendislik kampüsü arasında ne kadar mesafe var yakınmı birbirine..yurtlar merkeze ne kadar uzaklıkta
Devlet Yurtları Ve Özel Yurtlar Şehir Merkezinde. 15 Km Var İşte Kampüse Uzaklığı
hiç kimse yokmu yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme