Şimdi Ara

kütahya/DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
16.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu yazım daha çok mühendislik fakültesiyle ilgili olacak ama ilk önce kütahya yla ilgili bir şeyler söyelemek isterim
    arkadaşlar kütahyayla ilgili olumsuz yorumları okuyup yalan yanlış bilgiler yüzünden tercihlerinizden dumlupınar ünivni
    silmeyin derim çünkü baktığımızda he rüniversite için olumsuz yorumlar vardır elbet

ben kütahya nın artık tamamen öğrenci şehri olduğunu düşünüyorum özellikle bahar dönemi çok güzel oluyo
    ben istanbul gibi büyük bir şehirde yaşamama rağmen abartmıyorum kütahya yı çok özledim ben orda daha mutluyum...
    kütahya son yıllarda kesinlikle büyük bir oranda gelişim göstermiştir her alanda
    biz gece geç saatlere kadar osmanlı fırında oturup çay poğaça yiyip güzel sohbetlerle kütahya da en güzel
    günlerimizi geçiriyorduk
    arkadaşlar kütahyanın insanı da söylendiği kadar kötü değildir tam tersi insanı bir o kadar sıcak ve candandır..
    üniversiteye gelecek olursak mühendislik için konuşuyorum belki daha iyi sıralamalarla x üniv ni kazanan kişiler orda rahat
    rahat AA BA harf noto getirip hocalar adam akıllı ders işlemeyip kolay soru soruyo olabilir ama burada öyle değil
    arkadaşlar ve ben bu yüzden üniversitem den gurur duyuyorum
    bende tercih dönemimde genellikle olumsuz yorumları görünce üzüntü duyarak gittiğim üniv me şimdi bilakis gurur duyarak
    devam ediyorum
    ARKADAŞLAR hocalara gelecek olursak hocalarımız gerçekten iyiler hem akademik anlamda hem de sosyal anlamda bir şeyler
    yapmaya çalışan biz öğrenciler için uğraşan hocalar...
    elbette tuhaf hocalarda oluyor tabi ki :)
    ve siz kutahya dumlupınar üniversitesini tercih edin
    bence daha iyi öğrencilere layık :))

• Soru varsa cevaplayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyoka

Soru varsa cevaplayabilirim
    merhaba. ben bu yıl bu üniversitenin bilgisayar mühendisliği ikinci öğretim bölümüne girmeyi planlıyorum. bölüm nasıldır? mühendislik fakültesi eğitimi nasıldır? hazırlık varmı? kyk yurdu çıkıyormu? özel yurtların fiyatları ne kadardır ve servisleri varmı? cevaplarsan çok sevinirim. saol şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric northman -- 4 Temmuz 2014; 0:59:42 >
  • eric northman kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mühendisliği için şunu söyleyebilirim kesinlikle ve kesinlikle çok çalışmalısın ve proglamlayı iyi öğrenmen gerek genelde öğrenciler çalışmadığından hocalara bir şeyler söylüyorlar ama bu bölüm -diğer bölümler içinde aynı şey geçerli ama- emek ister yani sen kendine bir şeyler katmalısın hocalar hakkında tam olarak bilgi vermem imkansız ama yardımsever iyi hocalardır
    Üniversiteyi sakın lise zannetme üniversite hocaları lise hocalarına benzemez sen hocanın peşinde koşacaksın ve kendin araştırıp öğrenmen gerekecek bu her üniversite için geçerli ,bazı öğrenciler hiç not tutmayıp vize ve finallere son hafta kala çalıştığı için ve yapamayacağını bildiği için hocaları suçluyor nedeni ortada...mühendislik fakültesi eğitimi gerçekten iyidir...
    Yurt hakkında fazla bilgim yok ama üniv nin içinde yarı özel yurt var ve herkes memnun özel yurtların fiyatı çok fazla değil ama 2 kişilik odalar ortalama (merkez için) 300-400 sanırım belki daha az da olabilir servis sormuşsun ama servis sanırım okulun dışında kalan bi apart yurt için var onun servisi var diye biliyorum merkez için otobüsler var (A1 7 1 ) ulaşım hiçbir şekilde sorun olmuyor ve senin sıralamanı merak ettim

• yokyoka Y kullanıcısına yanıt
    ben 151 bindeyim. geçen sene bilgisayar mühendisliği ikinci öğretim 158 bin ile kapatmış. sıralamam iyi olmadığı için seçebileceğim üniversiteler sınırlı. izmirde yaşıyorum. yakın olduğu için tercih edicem. eğitimiyle ilgili pek çok kötü yorum okudum ve bu kafamı çok kurcaladı. çıkınca iş bulmakta çok sıkıntı çekermiyim?
    Eğer yorumlara bakacak olursak her üniversite kötü eğitimi kötü vs vs iş bulma konusuna gelirsek mezun olduğun üniv arka planda öncelik iyi bir cv yani klişe olucak ama kendini geliştirmen önemli özellikle dil
    Geçen sene sıralamalar çok fazla düşmüş belli ki ama sana şunu söyleyeyim eğitimi kötü diyenler çoğunlukla tembel öğrenciler bu hep böyle olmuştur dpü de böyle öğrencilerin olması utanç verici gerçekten üniversiteye başlayınca aslında sıralamanın pek önemi olmadığını göreceksin
  • quote:

Eğer yorumlara bakacak olursak her üniversite kötü eğitimi kötü vs vs iş bulma konusuna gelirsek mezun olduğun üniv arka planda öncelik iyi bir cv yani klişe olucak ama kendini geliştirmen önemli özellikle dil
    Geçen sene sıralamalar çok fazla düşmüş belli ki ama sana şunu söyleyeyim eğitimi kötü diyenler çoğunlukla tembel öğrenciler bu hep böyle olmuştur dpü de böyle öğrencilerin olması utanç verici gerçekten üniversiteye başlayınca aslında sıralamanın pek önemi olmadığını göreceksin
    cevabın için teşekkürler. merak ettim sen hangi bölümdeydin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
    geçen yıl önce açıldı
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ve şunu ekleyeyim 20bin sıralama yapanla sen aynı bölümü kazandın farklı üniversitelerde ama göreceğiniz dersler aynı hatta aynı kitaplardan sorumlu olacaksınız ve bu bölümü kolay kazanmış olabilirsin ama okuması zor dpü de
    Endüstri mühendisliği ben geçen sene 80 binle girmiştim bölüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokyoka -- 4 Temmuz 2014; 21:16:39 >
  • quote:

Endüstri mühendisliği ben geçen sene 80 binle girmiştim bölüme
    maliye bölümü ikinci öğretimi yazacağım.

şehrin sosyal yaşantısı nasıl? okuldan sonra arkadaşlarla gidilecek mekanlar güzel mi? spor alanlarında faaliyetler oluyor mu? aylık ortalama kaç tl ile rahat bi şekilde geçinebiliriz?(sigara kullanmıyorum)
  • RaishadaNepulada kullanıcısına yanıt
    Kütahya 1-2 yıl öncesine göre şu an çok büyük oranda gelişme göstermiştir iibf hakkında fazla bilgim yok ama şehir hakkında söyleyebileceğim kışı serttir güz dönemi biraz zorlu geçsede bahar dönemi mükemmeldir kütahya nın. Kütahya daki mekanlar zaten tamamı öğrenciye yönelik voodoo kbr enjoy özellikle voodoo güzeldir güzel müzikler sakin mekandır (alkol ) enjoy da genelde partiler olur birileri düZenler vs cafe olarak çok fazla var zaten ve hergün yeni bir cafe açılıyo diyebilirim kütahyamız güzeldir büyük şehirden gelirsen tabiki biraz adapte olmakta başlangıçta sorun yaşayabilirsin ama alışınca ordan ayrılmak istemiyceksin buna eminim :) spor olarak arena kütahyanın en iyi spor salonudur ve hocalar gerçekten iyidir tae bo ve muay thai fazlasıyla rağbet görmekte

• quote:

Kütahya 1-2 yıl öncesine göre şu an çok büyük oranda gelişme göstermiştir iibf hakkında fazla bilgim yok ama şehir hakkında söyleyebileceğim kışı serttir güz dönemi biraz zorlu geçsede bahar dönemi mükemmeldir kütahya nın. Kütahya daki mekanlar zaten tamamı öğrenciye yönelik voodoo kbr enjoy özellikle voodoo güzeldir güzel müzikler sakin mekandır (alkol ) enjoy da genelde partiler olur birileri düZenler vs cafe olarak çok fazla var zaten ve hergün yeni bir cafe açılıyo diyebilirim kütahyamız güzeldir büyük şehirden gelirsen tabiki biraz adapte olmakta başlangıçta sorun yaşayabilirsin ama alışınca ordan ayrılmak istemiyceksin buna eminim :) spor olarak arena kütahyanın en iyi spor salonudur ve hocalar gerçekten iyidir tae bo ve muay thai fazlasıyla rağbet görmekte
    elektrik elektronik gelmeyi düşünüyorum . eğitimi nasıl hocam

• Mertt007 M kullanıcısına yanıt
    Mühendislik fak nin en iyi ve en zor bölümlerinden diyebilirim hocalar çok şey bekliyo öğrencilerden ve iyi bir mühendis olmak istiyorsan tercih etmeni öneririm
  • Mertt007 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarımla konuştum eğitimi ve hocaları hakkında olumlu yorumlar yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokyoka -- 8 Temmuz 2014; 1:41:26 >
  • quote:

Arkadaşlarımla konuştum eğitimi ve hocaları hakkında olumlu yorumlar yaptılar
    Kütahya da okunur mu abi ya işkence gibi walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwaexDooL

Neden öyle düşünüyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmnysnbbr

quote:

Neden öyle düşünüyosun?

Alıntıları Göster
    kütahyayı sevmiyorum. Burda yaşıyorum birebir anlatayım. Halkı öğrenciyi sevmez dışlarlar. Esnafı pahalı ürün satmak için sıraya girerler. üniversite şehrin dışında. Havası temiz değil. Daha sayabilirim. İyi düşün taşın öyle karar ver

• quote:

kütahyayı sevmiyorum. Burda yaşıyorum birebir anlatayım. Halkı öğrenciyi sevmez dışlarlar. Esnafı pahalı ürün satmak için sıraya girerler. üniversite şehrin dışında. Havası temiz değil. Daha sayabilirim. İyi düşün taşın öyle karar ver

Alıntıları Göster
    Makina mühendisliği hakkında bilginiz var mı? Hocaları, eğitimi nasıldır vs ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaishadaNepulada

maliye bölümü ikinci öğretimi yazacağım.

şehrin sosyal yaşantısı nasıl? okuldan sonra arkadaşlarla gidilecek mekanlar güzel mi? spor alanlarında faaliyetler oluyor mu? aylık ortalama kaç tl ile rahat bi şekilde geçinebiliriz?(sigara kullanmıyorum)

dpü de okuyan arkadaşım sigara satışının yasaklandığını söylemişti merkeze gidene para verip aldırıyorlarmış sanırsın askeriye :D içmiyosun ama bunu okuyan olur bilgisi olsun :D
  • merhamet62 kullanıcısına yanıt
    Evet bi ara öyle bir şey vardı kyk da satış yasaktı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.