Şimdi Ara

Kutahya dumlupınar universitesi nasil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MÜHENDSLİKLERİ NASILDIR? Benden bir up
  • Ben egitim fakultesini yazdim sildim sonra sehir insaninin biraz bagnaz oldugunu duydum ve kisin cok soguk oluyormus.

• Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtuqr

Ben egitim fakultesini yazdim sildim sonra sehir insaninin biraz bagnaz oldugunu duydum ve kisin cok soguk oluyormus.

Ya allah aşkın a soğuk diye üniversiteyeye gitmemezlik mi olur.Biraz mantığını çalıştır ...
  • tıp fakültesi hakkında bilgisi olan?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz837

quote:

Ben egitim fakultesini yazdim sildim sonra sehir insaninin biraz bagnaz oldugunu duydum ve kisin cok soguk oluyormus.

Ya allah aşkın a soğuk diye üniversiteyeye gitmemezlik mi olur.Biraz mantığını çalıştır ...

Dostum seni bilmem ama ben dogdugumdan beri denize kiyisi olan bir sehirde yasiyorum bu yuzden ordaki iklimi vs. de hesaba katiyorum hemen atarlanma sakin ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz837

quote:

Dostum seni bilmem ama ben dogdugumdan beri denize kiyisi olan bir sehirde yasiyorum bu yuzden ordaki iklimi vs. de hesaba katiyorum hemen atarlanma sakin ol.

Bizde biiyoruz denizi felanda kışın çok soğuk olacak diyede üniversite ayrımı yapmıyoruz.Atarlanma değil garibime gidiyor ...

• offfffffff
  • Üniye ulaşım rahattır 15dkda merkezden gidebilirsiniz. Kışın biraz Soğuk olabiliyor. Ev tutacaksanız kira oldukça ucuzdur İstanbul gibi biryerde 1 aylık kira için burada 2 ay durabilir siniz nerde ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 1 Ağustos 2012; 0:31:04 >
  • kışı pistir doğru... havası serindir yazları dahi... üniversite şehrin 16 km uzağında ancak normal olarak şehir otobüsleri gider ( 1.2 tl mi ne )
    üniversite kampüs olarak odtüden sonraki en büyük üniversite.. baya büyük harbiden.. sunni gölünden tutun tırmanma duvarına kadar çok çeşitli aktiviiteler mevcut.. ancak şehir merkezi olarak fazla bir şey söyleyemeyeceğim. bir vazo var onun etrafında küçük bir çarşı.. ondan ibaret.. ev kiraları diğer illere göre çok ucuzdur... üniversiteye giden otobüs yaklaşık şehirn öteki ucundan başlar yani nerde oturursanız oturun gidersiniz... ayrıca bar disko bakımından 3-4 yer var onlar da işinizi görür.. nüfusun yarısı dpü lü ...fazla bir şey aramıyorsanız idealdir

başka sorularınız varsa veya ev konusunda aradığınız bir şey yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: superworm

kışı pistir doğru... havası serindir yazları dahi... üniversite şehrin 16 km uzağında ancak normal olarak şehir otobüsleri gider ( 1.2 tl mi ne )
    üniversite kampüs olarak odtüden sonraki en büyük üniversite.. baya büyük harbiden.. sunni gölünden tutun tırmanma duvarına kadar çok çeşitli aktiviiteler mevcut.. ancak şehir merkezi olarak fazla bir şey söyleyemeyeceğim. bir vazo var onun etrafında küçük bir çarşı.. ondan ibaret.. ev kiraları diğer illere göre çok ucuzdur... üniversiteye giden otobüs yaklaşık şehirn öteki ucundan başlar yani nerde oturursanız oturun gidersiniz... ayrıca bar disko bakımından 3-4 yer var onlar da işinizi görür.. nüfusun yarısı dpü lü ...fazla bir şey aramıyorsanız idealdir

başka sorularınız varsa veya ev konusunda aradığınız bir şey yardımcı olabilirim

Mühendsilikler açısından eğitimi nasıldır?

• mühendislik fakültelerini gezdim açıkcası .. hocalarının verdiği sunumda da bulundum.. kpss ye yönelik bir eğitim var .. yani öyle itü odtü kadar bir şey beklenemez ancak puanın buna yetiyorsa idealdir bence... gelecek vaad ediyorlar ama objektif bakarsak garanti değil mezun olunca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.