öncelikle herkese slm arkadaşlar ya şu filmde bulunan bi müziği arıyorum bilen varsa yazabilirmi hani Şafak Sezer tam çeki yırtarken çalan bi yabancı müzik var o şarkının adını bilen varmı!!!
filmi izledin mi ... izlemedim daha iyi değil diyolar ama... nasıı?
ben filmi izledim valla güzel bi film olmuş baya bi komikti
bende şimdi filmden geldim film süper abi geberdim gülmekten
Acaba hristiyan bir yönetmen islamın kutsal kabul ettiği ( sakalı şerif vb ) bir öğeyle bu şekilde dalga geçse ne kadar eğlenirsiniz ? Bahsettiğim ne kadar saygısızcaysa bu da aynı derecede saygısız bir film olmuş..
quote:
Orjinalden alıntı: DarkMourning
Acaba hristiyan bir yönetmen islamın kutsal kabul ettiği ( sakalı şerif vb ) bir öğeyle bu şekilde dalga geçse ne kadar eğlenirsiniz ? Bahsettiğim ne kadar saygısızcaysa bu da aynı derecede saygısız bir film olmuş..
iyide bu filmde ben öyle hristiyanlıkla dalga geçildiğini göremedim filmi izlediğine eminmisin!!!
bu arada korkunç bir film serisini izledinmi ondada bu şekilde şeyler vardı
herşeyin bi şey yerini buluyosunuzya helal olsun o zaman filmde izlemiyicez , yabancı bi sinemaya gitsek dahamı iyiydi hristiyanlıkla dalga geçildigide yok ,biraz
Arkadaşlar, yukarda belirtilen şarkı banada lazım. Filmi izleyenler için, Şafak sezer çeki alıp yırtarken arkadan çalan şarkı. İzlemeyenler bile tahmin edebilir, birçok yerde duydum. Duygusal bir şarkı içinde ''My Darling'' geçiyor. Bir tek onu hatırlıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme