Şimdi Ara

kutsal damacana ve mizah anlayışımız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gördüğüm en sacma filmdi yaa..
    Nede olsa türk filmi daha ileriye gidemezler yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Séi-Chan

gördüğüm en sacma filmdi yaa..

Öyle deme hocam çok güzel Türk filmleri var ismi sırf yabancı bir dilde olduğu için Türk filmlerinden daha berbat filmler çok daha iyi gözüküyor..En azından komedi olarak bu saçmalıkla aynı katagoride Pardon var harbiden çok sağlam komedi bana göre..Bir kaç argocu dangalağın yaptığını bence Türk sinemasına maletmeyin..

• quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

quote:

Orjinalden alıntı: Séi-Chan

gördüğüm en sacma filmdi yaa..

Öyle deme hocam çok güzel Türk filmleri var ismi sırf yabancı bir dilde olduğu için Türk filmlerinden daha berbat filmler çok daha iyi gözüküyor..En azından komedi olarak bu saçmalıkla aynı katagoride Pardon var harbiden çok sağlam komedi bana göre..Bir kaç argocu dangalağın yaptığını bence Türk sinemasına maletmeyin..

haklısın hocam yanlış bi cümle kurdum ama bu film gercekten çok kötüydü..

• eşkıya, babam ve oğlum, gönül yarası, kabadayı,mutluluk gibi filmler beni türk sinemasına ısındıran filmlerdir. biz türkler istedikmi yapıyoruz. istedikmi ivedik ve damacana gibi saçma sapan filmlerde yapabiliyoruz. yeterki isteyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

yalnız şöyle bir ikilemde kaldım.millet kahkahalarla güldü.yani abartısız sölüyorum şafak sezer a diyo millet gülüyo b diyo yine gülüyor.herkezin gülmesi acaba bende mi sorun var dememe ve düşünmeme neden oldu.

millet ağlanacak haline gülüyordur. nasıl para verip gittik bu filme diye senle aynı fikirdeyip iğrenç bi film. son zamanlarda çıkanlardan en çok mutluluğu beğendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimcbeal

ben kutsal damacan a yı sinema da izlemedim cd sini aldım izledim ve beğendim film komik bence

yazık ya verdiğin paraya
  • bilgisayarda izledim

yer yer güldüm.

sonra kapattım.

yani komedi filmlerine lost dizi muamelesi neden yapılır bilmem.

ve de merak ediyorum bu filmlerii beğenmeyenler kaliteli olarak hangi komedi beğeniyorlar beğendikleri komedi filmi var mı ???

küfür ve bel altı tarzı tasvip etmiyorum ama hayatın içinde bu var.

filmde de mesala hocaya büyü çözdürmeye gidiyorlardı. hoca bozuntusu herifde işi yapmayınca bu büyü papaz büyüsü, dolayısla şöyle şöyle demesi (izleme ihtimali olanlar için açıktan yazmıyorum) koptum yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Cem Yılmaz,Şafak Sezer aynı mı?Cem Yılmaz'ın gösteri süresinin en az yarısında gülmeyen adamda problem vardır zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

sende sorun yok hemşerim biizm milletin mizah anlayışı farklı cem yılmazda aynı şekilde a desin millet kahkaha ile güler çünkü bu komedyenler halk tarafından sevilmiş ve sempati kazanmış kişiler ve çok sevildikleri için millet her yaptıklarına gülüyorlar

ne alaka zaten ben ikisini komedyen yönünde kıyasladım yaptıkları iş ayrı olabilir ama hemşeriminde dediği gibi ikiside çok komik olduğundan millet her yaptıklarına güler bunu demek istedim ayrıca her insanın zevk anlayışı farklıdır mesela bana göre cem yılmaz komik gelmiyor ama bunun için bende bir problem olduğunu düşünmen gerçekten saçma ve mantıksız

Aynen katılıyorum

• ne acıdırki sevgilimle gittiğim ilk filmdi

çok komik değildi ama komik yerleri vardı hakkını yemeyelim

verdim kutsla suyuuu, verdim kutsal suyuuuu
  • Ben güldüm
  • büyük bir önyargıyla gittim, ama çok güldüğüm yerlerde oldu..

"saçmalık" temelli komedi filmlerine güzel bir yerli malı örneği.
    Recep Ivedik'ten çokta farklı değil özünde.
  • Bu filme tepki gösteren adama sorarlar Scary Movie neyin nesi diye?

Gayette güzel tiye alan bir film olmuş bence. Ben beğendim kutsal damacanayı. Çok beklenti olmadan eğlenceli vakit geçirilecek bir filmdir. Şeytanla şafak sezerin diyalog sahneleri beni kırdı geçirdi şahsen.

Kaldı ki yüzlerce komedi filmi izlemişimdir yerli yabancı. South Parktan Friendse, Avrupa Yakasından Tatlı Hayata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Kasım 2008; 13:02:05 >
  • arkadaşlar bu tür filmler,müzikler,diziler popüler kültüre hizmet eden yapımlardır. sadece izleyiciye dinleyiciye 1-2 saatligine hoş vakit geçirttirmek amacındadır. yani hiçbir sanatsal degeri yoktur. izlersiniz dinlersiniz ve unutursunuz.onun için fazla kafa yormaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuzey_16

arkadaşlar bu tür filmler,müzikler,diziler popüler kültüre hizmet eden yapımlardır. sadece izleyiciye dinleyiciye 1-2 saatligine hoş vakit geçirttirmek amacındadır. yani hiçbir sanatsal degeri yoktur. izlersiniz dinlersiniz ve unutursunuz.onun için fazla kafa yormaya gerek yok

evet aynen öyle. ben de izledim. gerçekten güldüğün sahneler vardı. hatta bir iki yerde baya bi kahkaha atarak güldüğümü hatırlıyorum. o filmi 1-2 saatlik boş vaktimde biraz neşelenmek biraz can sıkıntısını gidermek için izlemiştim. yani çok büyük beklentilerim yoktu zaten. izledim güldüm geçtim ve bitti... evet çok iyi değildi ama çok çok kötü de değildi. ortalama bi yerlerdeydi en azından benim için.

• berbat ötesi bir film ilk 30dksini izleyebildim sadece bu kadar kalitesiz bir yapım olamaz
    espriler de çok seviyesi ve güldürmekten uzak millet bu filmi nasıl övüyor anlamadım bu filmi övenlerle arkadaşlığımı bitirmiştim valla
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.