|
Kutudan Palit Ekran Kartı Yerine Deniz Paleti Çıktı (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sawasson
Amazon tarafından iadesi yapıldı arkadaşlar.Palet ler sinorkel ler falan sana mı kaldı Hocam
-
Aynen geri istemediler -
quote:
Aynen geri istemedilerDemek ki Amazon.UK musterilerine Yaz icin simdiden Deniz Ekipmanlarını hediye ediyor.
-
iade olmuş kartlar çöpemi atılmalı ? yani 14 gün deneme hakkini müşteriler olarak artniyetli kullanmayalim , biri sağlam bir ürünu sağlam bir vaziyetde kısa surede iade ettiyse başka biri bu ürünü satin alabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki o iade olan kartlar kontrol ediliyormu onu sorgulamak lazım.
Garanti kağıdı yırtık RTX 3090 geldi. Büyük ihtimalle tekrar satışa konuluyor ekran kartları nasılsa gidiyor kafasında. -
Gümrükte olmuş olabilir. Ups! arkadaşlar :)
-
Amazon Türkiye gibi Dolandırıcılığın En yaygın olduğu bir ülkeye giriş yaptığında buna yönelik daha iyi bir sistem kurmalıydi bence.
Ürünü açıp, içinden başka şey çıktı diyen Alıcı mi?
Paket içinde ne olduğunu anlayıp, İçinden ürünü çalan Kargocu mu?
Yoksa Amazon Paketleme servisinde ürünü yürüten Amazon çalışanı mi?
Bunun için en iyisi Kendi kargo sistemi ile ürünü Video ile teslim etmek. Ürünü alan şahıs ya Kargo tesliminde Kargocunun yanında açmalı ürünü yada Ürünü teslim aldıktan sonra Kendi çektiği video ile kutuyu açmalı.
Ben Almanyada bile Pahalı ürünleri video çekerek acıyorum. Heryerde Dolandırıcı var ama Türkiye gibi Meslek haline gelmiş ülkelerde daha çoktur tabiki.
Başlığı okuyunca troll sandım hala şüpheliyim
-
Geçmiş olsun hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: luzumsuzdur
Bende türkiyeden matkap aldım kullanılmış geldi ürün nerden anladım derseniz matkap da plastik aksamında darbe çiziği var derin birde uc takılan kısım çok yağlı ve tüy içinde yağlı bezle silinmiş belli bezin tüyleri üstünde ben sıfır diye alıyorum ürünü halbuki kullanılmış geliyor aynısı elektrikli el tornavidasında başıma geldi oda yine kullanılmış olarak geldi yorum olarak kullanılmış olarak geldi diyede yazdım yayınlamadılar.Olumsuz yorumları yayınlamıyorlar genelde.
valla kim yaptıysa büyük şerefsizlik ama espri anlayışına hayran kaldım
ustam çok fena ya. sen ben çok ahlaklı insanlarız inan bak. internetle 30 40 yaşlarında tanışmış ev hanımı kadınlar aşırı suistimal ediyor internet alışverişini. 4 kıyafet sipariş ediyor 2 model 2 beden sonra 3ü iade. adam kampa gidecek dürbünü sipariş ediyor kullanıyor 14 gün bitmeden iade.. büyük satıcılar iade konusunda gayet hoş görülü davranıyor ama suistimalleri engellemek için gerçek kişisel temelli üyelikler oluşturulmalı. hiçbişey yapmayan bir sürü üyelikle kupon yağmalıyor. bunun zararı uzan vadede tüketiciye olacak. aliexpress gearbest tr deposu açmadı..
Doğanın mesajı sanırım. Önümüz de yaz. Bence gir değerlendir.
-
vatan bilgisayarda hangi ürünleri koklayarak alıyorsunuz merak ettim. hele birde corona var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FreudeAmFahrenPerakende fiyatına göre açık ara daha hesaplı olan bir mal çalıntı, kaçak, defolu, elde kalmış yada teşhir ürünü değilse hatta acil ihtiyaçtan kelepir satılıyor da olabilir... bunların dışında Allahualem ya sahtedir yada soru işaretli kutudur.
Alıntıları GösterKardeşim anlamak zor değil. Nvidia kartı 600 dolara satıyor. Amazon karıyla 700'e satıyor. Bizim uyanıklar durur mu, kartı 1500 2000 dolara satıyor. Senin gibi sazanlar alıyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya adam konuyu acip gitmis sonra iade oldu diyip gulmus nerde ss nerde konusmalar
Gel istersen şnorkeli sana vereyim -
quote:
Gel istersen şnorkeli sana vereyimKardesim yakisiyor mu hic?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X