Şimdi Ara

Kutudan Palit Ekran Kartı Yerine Deniz Paleti Çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
11.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanki bana siparişler karışmış gibi geldi. dolandırıcılık yapacak olsa bu kadar ürünü niye göndersin kağıtla doldurup gönderir

• Cosmos2999 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum hocam yalnız bizim ülkede kargocular çok değişik. İşini düzgün yapanlara lafım yok ama %99'u bu şekilde yapıyor. Geçenlerde bizim arkadaşın başına gelen bir olay var orda daha çok ikna oldum. Küçük bir televizyon almıştı arkadaş ve kutuda hafif ezikler vardı. Büyük ihtimalle televizyona bir şey olmamıştır fakat açıp bakmak istedi haklı olarak. Sonuçta para verip alıyoruz ve o parayı kazanmak için biraz yırtınmamız gerekiyor :) Neyse kargocu cocuk hemen kıvırmaya başladı açıp bakamazsın, sorun olursa iade talebi oluşturursun, yoğunuz çok işimiz var bekleyemem ... Arkadaşta direk kapıyı kapattı almıyorum o zaman dedi  

Benimde 2-3 gün önce başıma geldi. Kedi kumu satın aldım. 10*2 litre yani 2 ayrı paket 10 kiloluk. Adam beni arıyor "abi 2 tane çuval var onları sitenin altındaki marketin önünden alır mısın" Söylediği yer benim evimle en az 300m falan. Ulan altında araban var siteye girmek bu kadar mı zor ? Ben gelemem kardeşim siteye gir apartmanın önüne bırak dedim kapattım telefonu. Bu arada evim giriş katında ki zaten aldığım şeyi bildiğim için beni site içinde arasa gene aynı şeyi söyleyecektim neticede onlarda insan fakat bir kısmının küfür yemek çok hoşuna gidiyor.

• Amazon tr den boxer aldım bana stanley termos ve usb c kablo gelmişti.

Aradım böle böle iade edin tekrar kargoya dedi. Sizde kalsın falan demedi

Örneklerini böyle duymuştum sizde kalsın diyorlardı ama amazon tr görgüsüz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 15 Mart 2021; 14:15:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeGetBe kullanıcısına yanıt

hırsız o olmasın nasıl rahatça alay ediyor...

• Hocam amazon warehouseda biri arakladı demekki kutu açılışında video çekmişseniz sıkıntı olmaz

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt

bunun görgüsüzlükle alakası yok hocam bizim millet amazonu dolandırıp durdu bu konuda sizde kalsın mantığı bizim millete gelmez beleş b*k bulsalar satın alacak adamlar var yamyam gibiler 

• Yazıyı okuduktan sonra resime de bakınca oto abi garantisi benim sesi geldi
  • Satıcı ve gönderen Amazon seçsek bu olur mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ziyaaaa

• Benzer durumu yaşadım. Ama com.tr den almıştım. Corsair h115i platinum. 1500 liralık ürün. İçinden h115 e ait aşırı yıpranmış bir kutu ve 1 sırt çantası ile mikroskop çıktı. Ağırlıktan şüphelendim ama video çekmek de aklıma gelmedi. Açınca şok oldu. İade için yolladım. Biraz süreç uzadı ama bakalım Amazon MH. kibar ve olumluydu. Amazonun madur edeceğini düşünmüyorum. Ancak burada benim düşüncem birisi aldı ve iade olarak bu şekilde onlara yolladı, onlar da içini açmadan kabul ettiler ürünü rafa koydular diye düşünüyorum.

• geçmiş olsun ustam

• luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt

Amazon Türkiye aynı şeyi 4-5bin tllik monitörlerde de yapıyor.5 kere satın aldım 3ü kullanılmış iade üründü dikkat etmek gerekiyor.

• Bizim saatli taş definenin nesiydi ?
    Nişanı.
    Ha saatli taş, ha nişantaş.
    Ailenin akıl küpü.

• TheHardwareNews kullanıcısına yanıt

Haklısın iade ettiğimiz ürünleri balyozla kırsınlar, sora birdaha iade gönderdikmi onlarıda kırsınlar.

• Kargolar karışmış işte dolandırmak ise maksat adam hıyar yollar patlican yollar o palet ve yanındakiler iyi para

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Haklısın iade ettiğimiz ürünleri balyozla kırsınlar, sora birdaha iade gönderdikmi onlarıda kırsınlar.

Amazon yurt dışında bu tarz ayıplı ürünleri kullanılmış adı altında fiyatı bi tık daha uyguna satıyor, satın alan kişi ne ile karşı karşıya olduğunu biliyor. 5000 tl verip ölü piksel, ips glow, panelin çoğu yeri çizik ve parmak izi olan ürünü kullanmam siz alırsanız güle güle kullanın.

• dandirik bir şeye benzemiyor yalnız. yazın denizde kullanırsınız fena mı. Türkiye'de olsa içinden hıyar çıkardı yine bunlar insaflı davranmış.  

• Geçmiş olsun. Daha önce de Amerika'da benzer olaylar oldu. Muhtemelen o ürünleri yaptıkları hatadan ötürü geri istemeyecekler, size ekran kartınızı tekrar yollayacaklar.

O paletleri sipariş edip ekran kartı alan şahıs daha şanslı :) ona da aynı şekilde davranacaklar.

Tabii ki olayın doğruluğunu araştıracaklar. Amazon büyük işlemler yapan yerlerde bu hataların kayıtlarına ulaşmak çok kolaydır. Dolayısı ile merak etmeyin kısa sürede ekran kartınıza kavuşursunuz.

• Ups mağduriyeti olmadığı için inanmadığım olay hahaha

Amazon direk para iadesi yapar size. Satıcı amazon muydu? En önemli detay yok.
    Csb

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.