Bildirim
KUTUP AYISI UYGUN FİYATLI KIYAFET VE AYAKKABILAR---1---
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu siteye güvenmeyin. Neredeyse 2 aydır stanley termosuma çöktüler. Değişim onaylandı ama ürün göndermiyorlar, maillere cevap vermiyorlar. 4 5 ay bu şekilde bekletilenler olmuş. Sipariş verip siparişi eline gecmeyenler olmuş. Kesinlikle alışveriş için tavsiye etmiyorum. Uzak durun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim hocam bilgilendirmen için ben uygun fiyatlı ürünler var diye paylaşmıştım,bir daha bu firmayla ilgili paylaşım yapmayacağım.
-
Aslinda firma bircok bilinen markanin Türkiye distribütörü. Direk ticaret yaptığımız firma. Ama demekki perakende işinde zayıflar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizin dediğiniz gibi olabilir toptanda iyiler perakende sistemi çok oturmamış galiba
-
Ben alışveriş yapacağım ama, kötü müdür?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu konuda yazdığım mesajın linkini gönderdim. Ürünü göndermezseniz ekside de başlık açacağım dedim. Hemen ertesi gün kargoya verdiler. Elime ulaştı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben salomon bot aldım hemen geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
stanley termosumuzda sorun çıktı, dediler ki sorumlu firma kutup ayısı. aylardır mail atıyoruz, whatsappdan yazıyoruz cevap dahi vermiyorlar. asla bu firmadan alışveriş yapmayın.
-
Ben içlik aldım. Yün içlik. Hem hanıma hem kendime. Üç günde falan geldi sorunsuz.
Alacak olan arkadaşların bilgisine.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağol hocam bilgilendirmen için
-
Mont aldım 3 gün sonra iptal etmişler.
Bot aldım 4 gün oldu kargoya verilmedi.
-
az önce amazon başlığına da yazdım, bazı mug modelleri abd de geri çağrılmış, kutup ayısına mesaj attım bizde ne olacak diye cevap yok henüz. komple kapattılar herhal müşteri hizmetlerini.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu siteye güvenmeyin. Neredeyse 2 aydır stanley termosuma çöktüler. Değişim onaylandı ama ürün göndermiyorlar, maillere cevap vermiyorlar. 4 5 ay bu şekilde bekletilenler olmuş. Sipariş verip siparişi eline gecmeyenler olmuş. Kesinlikle alışveriş için tavsiye etmiyorum. Uzak durun.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X