BEYLER ACİL YARDIM. kuveyttürk trafik cezasını taksit yapabiliyor mu ? |
KuveytTürk sağlam kart sonradan taksit kampanyası (20. sayfa)
-
-
gib.gov.tr 'den ödedim. kuveytte taksit seceneği cıkmadı. provizyondan cıkmasını bekleyecegim. yine taksit cıkmazsa müşhizmetlerini arayacagım
-
Cevabını bulabildiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğrenebildiniz mi?
Ben işlemimi yaptım fakat sonrasında bir kere daha denediğimde ne yazık ki kampanya çıkmadı. Açığı kapatmışlar sanıyorum, N Kolay'a para yükleyip yapmıştım.
-
Dün denedim 5 taksit yaptı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lımıtı artırmak ıcın ne yapmamız lazım aylardır yukseltemıyorum.
Dıger bankalardakı lımıtlerımı dusurdum. Bır fatura, bır kredı kartı borcu odedım. Atm den para cektım. Hesabıma para atıp eft yaptım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
diğer bankalardaki limiti düşürün diye sebep söylüyor bankalar ama külliyen yalan
limitleri düşürmenin limit artışına katkısı yok
-
Yasal Düzenlemeler gereği, tüm bankalardaki toplam kredi kartı limitiniz; kart sahibi olduğunuz ilk yıl aylık ortalama net gelirinizin 2 katını, sonraki yıllarda ise aylık gelirinizin 4 katını geçemez.
biz de mobil uygulamadan çok denedik red verdi şubeye gidince hemen yükseltti şubeden deneyin
Limit düşürmeniz anlık yansımaz çünkü, limiti düşürüp yeterli süre beklerseniz ve kredi notunun iyiyse işe yarar
taksit için üst limit tutarı var mı,bireysel emeklilik için ek katkı payı ödemesi yapacağım
-
15000
Kanun böyle diyor ama bankalar için hikaye, istediklerinde çok güzel yükseltiyorlar limiti.
-
Ekstre döneminde kaç işlem taksit kapsamında oluyor?
-
3
emlak vergisini taksit yapıyor mu mayısta yapmamıştı
E ticaret 500/250 TL
QR kod 500/250 TL veriyor.
Altinpuan vadesiz hesaba mi yatıyor yoksa kredi kartına harcanabilir puan olarak mı yatıyor?
Saglam Kart Troy Sahiplerine 500 TL Altin Puan Hediye! 31 Aralik 2023 tarihine kadar Saglam Kart Troy ile tek seferde yapacaginiz 100 TL ve uzeri QR kod harcamaniza 50 TL, toplamda 250 TL Altin Puan; tek seferde yapacaginiz her 250 TL ve uzeri e-ticaret alisverislerinizde 125 TL, toplamda 250 TL Altin Puan kazandiriyor. Kampanya kurallari ve detaylar icin:Bankamizdan ticari elektronik ileti almak istemiyorsaniz RET yazip 2848'e SMS gonderebilirsiniz. MERSIS NO: 0600002681400074. Iletisim icin 444 0 123 B002saglamkart.kuveytturk.com.trSağlam Kart Troy Sahiplerine 500 TL Altın Puan Hediye! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türkhttps://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-kart-troy-sahiplerine-500-tl-altin-puan-hediye-2526
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
altin hesabina yatiyor.
ekstre kesildiginde altinpuan ne kadarsa onu 995 saf altin fiyatina es deger gram altin olarak yansitiyor
-
Selam arkadaşlar,
Yıllardır kuveyttürk kullanıyorum ama hiç taksitlendirme yapmadım. Şimdi mobil app'den epey araştırdım ama taksitlendirme kısmı nerede bulamadım. Arama kısmına yazınca da çıkmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X