|
Kuveyt, 367 milyon dolar değerinde Bayraktar TB2 SİHA aldı
-
-
Geliştirip üretme potansiyeli yüksel bir ülkeyiz.tabi bu potansiyeli ortaya çıkaran argümanların başında siyasi istikrar hiç olmadığı kadar artık mevcut.
-
patates soğan satıyor bu arkadaşlar birde bunlara dokunacakmış levantenler
-
SİHA gibi savunma sanayi ürünlerimizin ihraç edilmesi güzel ancak burada parayı kazanan Baykar şirketi oluyor.Halkın durumu ise gittikçe kötüye gidiyor.Halk ve Baykar alakasız gibi duruyor ama ben yine de hatırlatayım dedim.Gurur kasmak karın doyurmuyor ne yazık ki.
Not: Bu yorumumdan dolayı beni "vatan haini" ilan edecek olan orjinal vatan hainleri gelip beni linçleyecektir.
Kesinlikle kalplerin kırılmasını istemem,hiç çatmamalarını öneriyorum !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BE81412F -- 14 Haziran 2023; 0:27:36 >
-
Katılıyorum, dünyaya sattığımız teknoloji sayesinde ihracatımız artıp gelen döviz ile malum durumun düzelmesine katkı sağlanıyor, değer üretip ülkeye döviz sokmanın üreten şirketin kazanması dışında, giren dövizle dolaylı yoldan tabana yayılan bir refaha sebep olması beklenen bir sonuç, bakalım olacak mı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabana yayılmak ha. Bekle bakalım 😄 bana da haber et nolur
Baykarın depremzedelere ne kadar yardım ettiğine baktınız mı hiç?
Adamların derdi cebini doldurmak olsaydı şimdiye ülkeyi bazılarının yaptığı gibi terk eder abd de keyif sürerler burada ki çapsız siyasetçilerin iftira ve karalamaları ile uğraşmazlardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben zannetmiyorum öyle olacağını.Türkiye gibi vahşi kapitalizmin çok fazla uygulandığı,sınıflar arası farkın çok büyük olduğu,birinin aşırı yiyip diğerlerinin aç kaldığı ülkelerde para yine zenginde kalacak ve zenginlik toplumun tabanına yayılmayacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Laf aramızda, öyle olacağını ben de biliyorum ama temennimi dile getirdim :) Yoksa durum orta vadede çözülecek gibi değil.
Hayal işte 😀 Bekleme hocam daha çok bekleriz yoksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EE8FFFABB -- 14 Haziran 2023; 0:18:50 >
Baykar zaten yapması gerekeni yaptı ve tabi canım alkışlamamız lazım değil mi yapması gerekeni yaptığı için ?Hatta yapması gerekeni yaptığı için tapmamız lazım değil mi ?
Bu ülkeden para kazandıysan elbette yardım yapacaksın,yok öyle yağma !
Küreselci,şeytancı Starbucks bile Adana'ya,bize yardım gönderdi ki onlar bunu sadece bu ülkeden para kazandıkları için yaptılar.Bana Starbucks' ı da savundurttun ya daha ne diyeyim ben sana !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BE81412F -- 14 Haziran 2023; 0:19:31 >
Evet hocam
Yapanların eline koluna beynine sağlık, ama bu rakamlar Türkiye büyüklüğünde bi ülke için çerez parası bile değil. Ekonomi bunlarla değil dev sanayi, kimya v.b. şirketlerle düzelebilir. Bizden bi Samsung çıkması lazım bu ülkede bişeyin düzelmesi için. Yoksa hep 1 ileri 2 geri, 2002 den önce de öyleydi, 2023 de de öyle. 21 yılda hiç bişey değişmedi ne yazık.
Tabi bir Samsung çıksa ve bu çeşitlenip rekabet oluşturulabilse o zaman kumbara dolar, çerez parası refaha dönüşebilir, ancak yakın gelecekte pek mümkün değil gibi, yorumlardan da öyle anlaşılıyor.
Gurur verici...
Daha iyi satışlar dilerim..
ne var ne yoksa arap pazarı.
-
sanırım koç ve sabancı gibi holdingler abd ye kaçtı.
-
Dolar 23.65'ten 23.20'ye düşmüştü 1-2 saatliğine demek ki ondanmış :)
SİHA gibi savunma sanayi ürünlerimizin ihraç edilmesi güzel ancak burada parayı kazanan Baykar şirketi oluyor.Halkın durumu ise gittikçe kötüye gidiyor.Halk ve Baykar alakasız gibi duruyor ama ben yine de hatırlatayım dedim.Gurur kasmak karın doyurmuyor ne yazık ki.
Not: Bu yorumumdan dolayı beni "vatan haini" ilan edecek olan orjinal vatan hainleri gelip beni linçleyecektir. Kesinlikle kalplerin kırılmasını istemem,hiç çatmamalarını öneriyorum ! |
Baykarın depremzedelere ne kadar yardım ettiğine baktınız mı hiç?
Adamların derdi cebini doldurmak olsaydı şimdiye ülkeyi bazılarının yaptığı gibi terk eder abd de keyif sürerler burada ki çapsız siyasetçilerin iftira ve karalamaları ile uğraşmazlardı. |
Ben zannetmiyorum öyle olacağını.Türkiye gibi vahşi kapitalizmin çok fazla uygulandığı,sınıflar arası farkın çok büyük olduğu,birinin aşırı yiyip diğerlerinin aç kaldığı ülkelerde para yine zenginde kalacak ve zenginlik toplumun tabanına yayılmayacaktır. |
Baykar şirketinde çalışan binlerce kişi ve ailesi var. Bunlar bu şirketten maaş alıyor. Tedarikçi türk firmaları para kazanıyor. Bunlar halk değil mi? Böyle şirketler artsın ki refahımız artsın. Adamın tek suçu damat olması sizin gözünüzde. Kknın oğlu olsa yere göğe sığdıramazdınız. Gerçi onun oğlu emekli hatta onun torunu bile emekli.
|
Tabana yayılmak ha. Bekle bakalım 😄 bana da haber et nolur
|
Baykar zaten yapması gerekeni yaptı ve tabi canım alkışlamamız lazım değil mi yapması gerekeni yaptığı için ?Hatta yapması gerekeni yaptığı için tapmamız lazım değil mi ? Bu ülkeden para kazandıysan elbette yardım yapacaksın,yok öyle yağma ! Küreselci,şeytancı Starbucks bile Adana'ya,bize yardım gönderdi ki onlar bunu sadece bu ülkeden para kazandıkları için yaptılar.Bana Starbucks' ı da savundurttun ya daha ne diyeyim ben sana ! |
patates soğan satıyor bu arkadaşlar birde bunlara dokunacakmış levantenler
|
Geliştirip üretme potansiyeli yüksel bir ülkeyiz.tabi bu potansiyeli ortaya çıkaran argümanların başında siyasi istikrar hiç olmadığı kadar artık mevcut.
|
Yapanların eline koluna beynine sağlık, ama bu rakamlar Türkiye büyüklüğünde bi ülke için çerez parası bile değil. Ekonomi bunlarla değil dev sanayi, kimya v.b. şirketlerle düzelebilir. Bizden bi Samsung çıkması lazım bu ülkede bişeyin düzelmesi için. Yoksa hep 1 ileri 2 geri, 2002 den önce de öyleydi, 2023 de de öyle. 21 yılda hiç bişey değişmedi ne yazık.
|
Benzer içerikler
- instagramda taslaklar nerede
- x beğenileri gizleme
- vpn indir
- font bulma
- android tv kumanda uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X