Şimdi Ara

Kuveytturk Hepsiburada Peşin fiyatına taksit kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
1.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce mesaj geldi test ettim çalışıyor. ne kadar fırsat sayılır bilmem ama benım için önemli taksitin bittiği şu günlerde böyle bişey çok iyi geldi bana.

Not: HB konusuna yazmadım genel yazdım ki herkes görebilsin. bazen gözden kaçıyor.

• Sağlam Kart, 30 Kasım 2024 tarihine kadar Hepsiburada web sitesi ve uygulaması üzerinden yapacağınız alışverişlerde 12 Taksit imkanı sunuyor. 

• Kampanyaya tüm Kuveyt Türk Bireysel Kredi Kartları (Sağlam Kart, Miles & Smiles Kuveyt Türk Kredi Kartı, Sağlam Kart Kampüs, Sağlam Kart Genç, Özel Bankacılık World Elite Kart) ile bu kartların sanal ve ek kartları dahildir.

• 100 TL altındaki alışverişlerde taksitlendirme yapılmaz.

• 100 TL – 3.000 TL arası alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit, 6 taksit üzerindeki taksitlerde vade farkı uygulanmaktadır.

• 3.000 TL – 5.000 TL arası alışverişlerde peşin fiyatına 9 taksit, 9 taksit üzerindeki taksitlerde vade farkı uygulanmaktadır.

• 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 12 taksit taksit uygulanmaktadır.

• LCD Televizyonlarda vade farksız en fazla 3 taksit yapılabilmektedir.

• Vade farksız taksitler, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit kısıtı kapsamında yer almayan ürünler için geçerlidir.

• Kampanyadan faydalanabilmek için ödeme esnasında taksit seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir.

• Birden fazla üründen oluşan siparişlerin taksitlendirilebilmesi için siparişlere konu ürünlerin tamamının taksitlendirmeye elverişli olması gerekmektedir.

Kuveytturk Hepsiburada Peşin fiyatına taksit kampanyasısaglamkart.kuveytturk.com.tr
    Hepsiburada Alışverişlerinizde 12 Taksit Fırsatı! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türk
    https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/hepsiburada-alisverislerinizde-12-taksit-firsati-2692

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 1 Kasım 2024; 18:33:22 >

• Kısıtlı sektörlerde zaten taksit yapmaz. Misal TV alacaksın banka ne kampanya yaparsa yapsın en fazla üç taksit yapıyor. Sektör kısıtı olmayan ürünlerde de zaten majör kartlar faizsiz altı taksit yapıyor. Sektör kısıtı olmayan ürünlerde (pahalı bir spor ayakkabısı vs gibi) elbette enflasyon ortamında ne kadar uzun vade o kadar iyi. Zira Hepsiburada kendi premium kartına bile 12 taksit yapmıyor. Yine de nasılsa taksit var diye ihtiyaç dışı şey almaya itebilir. Neyse Kuveyt kartı olanlara başarılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Faydalı konu olmuş teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klima almak istediğimde en fazla 9 taksit yapıyor sebebi ne olabilir?

• analitikduzlem A kullanıcısına yanıt

bddk yönetmeliine göre elektrikli eşyalarda en fazla 9 taksit yapılıyor.

• Kuveytturk Hepsiburada Peşin fiyatına taksit kampanyası

Yeni kampanya

• Telefonlarda geçerli mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Net peşin ödeme kampanyası
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Radwaft R kullanıcısına yanıt
    evet

• kartal0067 kullanıcısına yanıt
    ben denedim ama taksit çıkmadı. Hangi cihazda çıktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt
    kredi sayfasında bakin hepsinde çıkmaz bitmiste olabilir

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Kuveyt Türk kartın olmadığı için biraz da sallamışşin belliki misal tv gibi kategorilerde zaten en baba kartta olsa taksit kısıtı var bunda Kuveyt Türk lük bir durum yok ikinci bir durum bende hepsiburada için özel çıkartılan worldkart premium var misal Kuveytturk de var ikisini de karşılaştırayim dedim world kart vade farkı koyarken Kuveyt Türk 9 takside 1 kuruş koymuyor yani fikir sahibisiniz anladık da biraz ön bilgi edinin yazmak için yazmayın bir zahmet ,ha dersiniz ki kuveyyttuk bir yerde geçmiyor kampanya az yada yok gibi onun da konusu burası değil zaten bu kampanya güzel vesselam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.