Bildirim
Kuvvetler konusundan 1 adet yay sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben k.x'ten şöyle yaptım:
2m=x(p).k
m=x(r).2k
buradan 4 buldum ben ama cevap 2 -
r yayına bağlı olan kütlenin yer çekimi 10m olucak 10m=2m.a dan a sı 5m/s gelicek. kXp=5 olcak Xp=5/k
2kXr=5 Xr=5/2k Xp/Xr=2 -
quote:
Orijinalden alıntı: s1s2s3s4
r yayına bağlı olan kütlenin yer çekimi 10m olucak 10m=2m.a dan a sı 5m/s gelicek. kXp=5 olcak Xp=5/k
2kXr=5 Xr=5/2k Xp/Xr=2
hocam ben fizik temelini daha yeni yeni atıyorum bu fem simetri ygs fizik kitabının daha ikinci konusunun sorusu.(Vektör-kuvvet) sen dinamik formülünü de katmışsın da onu katmadan yapabilir miyiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Kilby
quote:
Orijinalden alıntı: s1s2s3s4
2kXr=5 Xr=5/2k Xp/Xr=2
hocam ben fizik temelini daha yeni yeni atıyorum bu fem simetri ygs fizik kitabının daha ikinci konusunun sorusu.(Vektör-kuvvet) sen dinamik formülünü de katmışsın da onu katmadan yapabilir miyiz?
hocam k.b ben 11.sınıfa daha yeni geçtim başka yol bilmıyorum 9.sınıfta dinamikten aklımda kalanlarla yaptım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X