Fannypack-Hey mami. Bu şarkıyı 550wattlık Z5500'de dinlemeyi hayal ediyorum.1gün bu hayalim gerçek olacak.O güne kadar 19watt Philips'le devam
will smith ft ludacris-party starter
quote:
Orijinalden alıntı: ffarukk
will smith ft ludacris-party starter
50 Cent-Disco İnferno idare et eski meski ama :S
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
Alıntıları Göster
dur biraz eskilere gidelim
Shagy-lucky day
Turn ıt up (şarkı ismi)
ridin dirty (şarkı ismi)
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
Alıntıları Göster
Superfunk - Lucky Star
Outkast - - Big Boi - I Like the Way You Move
David Guetta Vs The Egg - Walking Away Vs Love Dont Let Me Go
Soundtrack - Charlie Clouser - Saw Final Theme(burdakı oldukca guzel ama cok uzun surelı bas yok ama cok hos)
Pakito - Moving on stereo(tum sarkıları)
BassHunter - Boten Anna
ses ıyıyse cok memnun kalırsın sarkılardan.
quote:
Orijinalden alıntı: omurgencer
David Guetta Vs The Egg - Walking Away Vs Love Dont Let Me Go
Soundtrack - Charlie Clouser - Saw Final Theme(burdakı oldukca guzel ama cok uzun surelı bas yok ama cok hos)
Pakito - Moving on stereo(tum sarkıları)
BassHunter - Boten Anna
ses ıyıyse cok memnun kalırsın sarkılardan.
Prodigy - Diesel Power , Poison
quote:
Orijinalden alıntı: Norman Cook
Prodigy - Diesel Power , Poison
Alıntıları Göster
i need a boss ,when girls telephone boys
quote:
Orijinalden alıntı: Of Monsters and Men
Fannypack-Hey mami. Bu şarkıyı 550wattlık Z5500'de dinlemeyi hayal ediyorum.1gün bu hayalim gerçek olacak.O güne kadar 19watt Philips'le devam
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dr0wn1ng
hayalini gerçekleştireceğin gün bana pm atar mısın?
cidden şarkıda hayvani bir bass var; creative 2+1 ile bile yer yerinden oynuyor...
quote:
Orijinalden alıntı: eddie
quote:
Orjinalden alıntı: dr0wn1ng
hayalini gerçekleştireceğin gün bana pm atar mısın?
cidden şarkıda hayvani bir bass var; creative 2+1 ile bile yer yerinden oynuyor...
Alıntıları Göster
plastikman - spastik (bass'ta tek geçerim)
Cybermaniac - 4 ever Young
da_bomb_-_trancebass
inferno_brothers_-_slave_to_the_rave
knightvision_-_search_for_marihuana
dune_-_hardcore_vibes
Santa Claus DJ - The X-Mas Gift (61mb.)
Bodylotion - Ik Wil Hakke (gabber)
Maniak - Avalon (gabber)
Chosen Few - The Name Of The DJ (hardcore)
quote:
Orijinalden alıntı: MarquisDeSade
plastikman - spastik (bass'ta tek geçerim)
Cybermaniac - 4 ever Young
da_bomb_-_trancebass
inferno_brothers_-_slave_to_the_rave
knightvision_-_search_for_marihuana
dune_-_hardcore_vibes
Santa Claus DJ - The X-Mas Gift (61mb.)
Bodylotion - Ik Wil Hakke (gabber)
Maniak - Avalon (gabber)
Chosen Few - The Name Of The DJ (hardcore)
Alıntıları Göster
Yani anlamadım ben şimdi. Şarkının kuvvetli bas vurması ne anlama geliyor ? Bir parça tercihi yaparken içerisindeki tiz ve bas oranlarına mı bakıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: deeproxy
Yani anlamadım ben şimdi. Şarkının kuvvetli bas vurması ne anlama geliyor ? Bir parça tercihi yaparken içerisindeki tiz ve bas oranlarına mı bakıyorsunuz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: deeproxy
Belki de arabada gezerken dinleyecek, dışarıdakilerin ''dıp tıs dıp tıs'' sesini duyup ona bakması, onu mutlu edecektir. Kimbilir...
Brooklyn Bounce - Bass Beats and Melody Yoji Biomehanika- Hardstyle Disco Arome-Hands Up!
Bunları öncelikle dinle ve hangisini beğendiğini söyle. Devamını yazalım. Dinlemiyecek isen bir stüdyoya git, bass ve tiss seslerinden oluşan bir cd doldurttur.
quote:
Orijinalden alıntı: electronica
quote:
Orjinalden alıntı: deeproxy
Belki de arabada gezerken dinleyecek, dışarıdakilerin ''dıp tıs dıp tıs'' sesini duyup ona bakması, onu mutlu edecektir. Kimbilir...
Brooklyn Bounce - Bass Beats and Melody Yoji Biomehanika- Hardstyle Disco Arome-Hands Up!
Bunları öncelikle dinle ve hangisini beğendiğini söyle. Devamını yazalım. Dinlemiyecek isen bir stüdyoya git, bass ve tiss seslerinden oluşan bir cd doldurttur.
Alıntıları Göster
AKON---i wanna f.ck you
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
AKON---i wanna f.ck you
Alıntıları Göster
Pakito, Tiesto, Dj Moonbathe şarkıları iyi.Farklı birşey istersen Incognito ve jamiroquai önerebilirim(Son yazdıklarımın türü Acid Jazz, eğlendiricidir).
quote:
Orijinalden alıntı: Ozero
Pakito, Tiesto, Dj Moonbathe şarkıları iyi.Farklı birşey istersen Incognito ve jamiroquai önerebilirim(Son yazdıklarımın türü Acid Jazz, eğlendiricidir).
Alıntıları Göster
upload etsek daha uygun olmazmı elimizde bulunuyorlar tahminen...