< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuyum, mobilya ve elektronik eşya alımlarında taksit sayısı düşürüldü (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
80 Tl'lik otobus biletine 3 taksit yapıyordum ee napayım öğrenciyim bi anda paranın çıkması etkiliyor beni. Telefona taksit kalktı son 1 senedir telefonlarda pahalandı alamıyorum yenisini bi anda nasıl 3000tl vereyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çoğunluk peşin alamıyor. Taksitlede mi almasın ? Belki borçlanmanın önüne geçmek için iyi niyetli bir düşünce ile alınmış karar olabilir ama bırak yetişkin insanlar taksitle almak istiyorsa kendi kararlarını versinler. İnsanları bu kadar sıkarsanız seçimde bedelini ödersiniz. Gerçi ondan sonra olan yine halka olur. Daha beteri gelir.
-
Fiş kesilmiyor zaten kredi kartları sayesinde oto olarak gerçekleşiyor. Kayıt dışılık artar Hükümetin işine gelmez.
-
Daha beteri mi? İşte bunları 20 senedir iktidarda tutan düşünce yapısı bu, seçmenlerini gittikleri an daha beter olacağıyla korkuta korkuta ülkeyi daha beter olunamaz hale getirdiler.
Siz hala daha beterinden korkmaya devam edin, size herşey müstehak...
Milletimiz çok duyarlı zamanında en çok oto cam filmi için şikayet edilmiş çimere ama bir Allahın kulu ekonomi kötü geçinemiyoruz yada asgari ücretin rezilliği gibi bir beyanda bulunmayınca , tamam milletin keyfi yerinde basın kdv yi ötv yi zammı derler.
Doğalgaz %12 Elektrik 15 Zamlandı(biraz önce dinledim daha yüksek de olabilir). Elektrik kurumlarına verilen doğalgaz ile üretenlere bodaş %20 zam yaptı. Elektrikte Birde Trt payı o payı şu payıda zamlanmış oldu.(Trt izlemem hayatımın hiç bir alanında yok ama mecburen para kesiliyor)
Hala ekonomik kriz yok öylemi. Hala bu asgari ücretle taksitsiz mal sahibi olmalarını bekliyorlar öylemi. Adam maaş alıyor çoğu vergiye gediyor öyle mi.(Çoğu ülke alır ama o aldığı ile de geçinir dokunmaz ona)
Türkiye şartlarında Taksitsiz ürün alıyorsan zenginsin demek oluyor.
Ekonomi çok iyi mükkemmmmmmmmel .Laf ettirmem . Şak şak şak.
Yersen.......
-
Neresinden tutsan ….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cam filmi kırmızı çizgimiz (!)
Biz de biliyoruz taksit aile ekonomisi için iyi değil. Diğer türlüde birşey alınmıyor, ülkede alım gücü mü var.
Bebeğim için 2 ay önce 2.500 TL'ye portatif beşik aldım. Bunu peşin almam mümkün değil ama 6 taksit olunca bir şekilde alabiliyoruz..
-
Az yiyin fakirler diyorlar.
Şu karikatür geldi aklıma bak şimdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem SELAMET
Daha beteri mi? İşte bunları 20 senedir iktidarda tutan düşünce yapısı bu, seçmenlerini gittikleri an daha beter olacağıyla korkuta korkuta ülkeyi daha beter olunamaz hale getirdiler.
Siz hala daha beterinden korkmaya devam edin, size herşey müstehak...Sizin gibilerine her şey müstehak. İnşallah ilk seçimde bunlar gider ve muhteşem millet ittifakı ülkeyi yönetir. O zaman göreceğim sizleri. Ve inşallah o zaman her şeye burun kıvırma, kara çalma konforu bize geçecek. Gerçi o zaman da mazeretiniz hazır. Enkaz devraldı zavallılar ühühühü diyeceksiniz. Sanırsınız ki ak parti muhteşem bir ekonomi devraldı.
Neyse dediğim gibi sizin gibilerin millet ittifakı yönetimini yaşaması en büyük dileğimdir.
-
Diğer ülkeler bizi ilgilendirmiyor.
Kredi Kartına taksit olmazsa bir avantajı kalmıyor. Bitti. Nokta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah bağışlasın. Maalesef öyle. Benim çocuklarada arabası mama sandelyesi yatağı beşiği hiçbirini nakit almadım. Param olduğu halde taksitle aldım ki zorlanmıyayım diye .
Olmuyor anlatamıyoruz yada anlatıyoruz kulaklarını kapatıyorlar , gösteriyoruz gözlerini kapatıyorlar, Cevabını verin nasıl düzelecek diyoruz ağızlarını kapatıyorlar, ee vatandaş konuşuyorsa , o sun bu sun diyip ötekileştiriyor dış güçlerin maşasısın yok atatürkcüsün yok değilsin diyip kraldan çok kralcı oluyorlar. Ama vatandaş olamıyorlar.
Kolay yolu hep var ama siyasetcilere vatandaşın oyları ile gelenler mualif olsun hükümet olsun hakkımızı aramıyorlar, Bir kişinin peşinden yada ceplerinin peşinden gidiyorlar.
Kim dedi elektrik faturalarındaki adaletsiz vergiler yada paylar alınıyor. Doğuda kuyuları kaçak elektrikle ısıtırlar. Diyarbakırda trafoyu istila ederler, elektriği kesileceğini görünce kurumdakileri linç ederler ama cezası düzenli ödeyenlere kesilir. (Bilmiyen yok)
Kim dedi bu maaşlarla geçinmesi çok güç biraz rahatladım vatandaşımızı diye savundular. Hiç bir siyasetcisi sağcısı solcusu demedi. Taraftar gibi futbol takımı gibi parti tutanlar bu memleketde oldukca , Siyasetcinin yada partinin menfaati değil halkın menfaatini gözetmedikce ki bu lafda var icratta hiç yok.
Daraldım vallaha. Çıkacağız düzlüğe çıkacağız inşallah, Nasıl batırdıysalar artık.
-
Nedir lan bu çektiğimiz? Kendi paramla neyi alıp ne alamayacağımı karar verir oldular. Zaten alım gücü kalmadı taksitle ile bişeyler alabiliyorduk onu da iyice bitirdiler, ne istiyorsunuz bu insanlardan? Ulan bir kere dünyaya geldik, bir salın şu milleti Allah rızası için yeter abi vallahi yeter. Çin halk cumhuriyetinde mi yaşıyoruz? Bıktık artık ya vallahi bıktık.
-
Yakında bütün herşeyi pre order ile alacağız galiba, 3 ay önce parayı peşin verip...
Uçuyoz yol yabdi, elinde su var, herkes 2.000 lik telefon kullanıyor, şükredin, yol yabdi, yol yabdi demiş miydim? Ezanlar susmaz, vatan bölünmez, dış mimnnaklar, eyyyy almanya, kuduracaklar, çokomelli, eyyyyyyyyyy pensilvanya, nanik nanik, ehehehhee, hahahahahahha, eyyy cehape, tüp kuyruğu, yağ kuyruğu, onların doları varsa bizimde Allah'ımız var, eyyy dolar, eyy ameriga, eyyyy alooooo ses ver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clusive -- 2 Temmuz 2021; 14:56:43 >
-
türkiye yerin dibine giriyor gün geçtikçe
-
Temmuzda ekonomi uçacak diyenler meğerse enflasyonu uçuracakmış onu kastetmişler!!
Tıpkı "bu kardeşinize yetkiyi verin göreceksiniz" diyenlerin doları 4tl den 9tl ye dayandırması gibi...
Ooo, batan ekonominin sermaye kontrolleri. Alırız bir dal.
Çünkü taksite ihtiyacı yok. Peşin veya kredi kartına tek çekimle alıyor. Bizim halkımız giriş seviyesindeki götü boklu bir telefonu bile anca taksitle alabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X