|
Kuyum, mobilya ve elektronik eşya alımlarında taksit sayısı düşürüldü
-
-
Taksitlerden sonra lokmalarımızı da düşüreceğimiz için onlara göre sorun yok.
-
Süleyman Soylu temmuzda ekonomik atağa kalkacağız demişti. o yüzden düştü taksit sayıları; o yüzden elektrik, doğalgaz, lpg, sigara, öğrenim harçlarına zam geldi..sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 1 Temmuz 2021; 11:43:58 >
-
Zaten millet te birşey alacak hal mı kaldı,nasıl faturaları,kirayı,yemeyi içmeyi yetiştiririm diye daha da evdeki eşyalarını satıp günü kurtarmaya çalışan milyonlarca insan var.
Pandemi de beğenmediğimiz afrika ülkeleri bile elektriği vs karşılarken bizimkiler zamlardan zamlara koşuyor bari pandemi de yapmayın,üzerine bir de az yiyin,az harcayın diyorlar e hani herşey süperdi,uçuyoduk filan.
-
Paranın değeri ve kişi başına düşen milli gelir artıyormuşçasına bide artan fiyatlara karşı taksitleri düşürüyorlar. Borçlanarak bile bişey alamayacaz…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ufukta batık banka görüyorum. Krediler şişmiş demekki.
-
K.K. Taksit uygulaması Tümüyle kaldırılmalı. Tamamiylen Türk halkının gelir üstü borçlanmasına sebep olup orta vadede vatandaşın belini kırıp borç sarmalına girmesine sebep olan bir sistem. Çok faydalı bir uygulama olsa zaten gelişmiş ülkelerde de olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 1 Temmuz 2021; 11:53:54 >
-
Zaten var mesela bir telefonu vade farksız 24 Ay operatör üzerinden alıyorsunuz hatta nakit fiyatından daha ucuza geliyor 😄 bkz at&t
Zaten ne alırsak zar zor alıyoruz. Taksitleri de düşürün hiç bir şey alamayalım!! (Zaten amaç bu. Paranın yurtdışına kaçmasını önlemek) (Elektronik için)
Millet otv indirimi beklerken su gelene bak :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nokta bakış açısı
Ben. Bundan 2 ay önce yurtdışına çıkmayı beklerken, 4 aylık süre boyunca bilgisayar parçalarını sattım evi geçindireyim diye. Şimdi eve para yolluyorum...ülke fakirlik içerisinde.
Şahlanıyormuyuz Türkiye...
-
Emine Erdoğan ne diyor. Porsiyonlarınızı sınırlandırın
Bu kredi kartı iyi de taksit işi kötü.
Hele ki kartla alışveriş yaparken sanki cepten gitmiyormuş gibi harcıyoruz.
Maaş zamanı kartı ödeyince elde para kalmıyor.
Ama alışverişleri nakit yapsak emin olun daha az harcama yaparız.
Teknoloji güzel, kredi kartları ve barkod la alışveriş hepsi güzel ama tüketim üzerine kurulmuş büyük bir tuzak.
Kim ki bu karta taksit olayını çıkarmış, ALLAH onu bildiği gibi yapsın.
O kadar çok şahlanıyoruz ki azıcık yavaşlayalım diye alım gücümüzü düşürmek zorunda kalıyorlar.
Siz de yavaş şahlanın kardeşim ne bu hız
-
Hangi ülke hocam ? :)
Hep kendileri alsın garibanın alması caiz degildi
-
ne anlatıyon emmi. 2800 lira ile karnını bile doyuramazsın. Nasıl evine eşya alıcak mobilya alacak bu insanlar ?
Süleyman Soylu temmuzda ekonomik atağa kalkacağız demişti. o yüzden düştü taksit sayıları; o yüzden elektrik, doğalgaz, lpg, sigara, öğrenim harçlarına zam geldi..sıkıntı yok. |
ufukta batık banka görüyorum. Krediler şişmiş demekki. |
Taksitlerden sonra lokmalarımızı da düşüreceğimiz için onlara göre sorun yok.
|
ne anlatıyon emmi. 2800 lira ile karnını bile doyuramazsın. Nasıl evine eşya alıcak mobilya alacak bu insanlar ?
|
|
Daha beteri mi? İşte bunları 20 senedir iktidarda tutan düşünce yapısı bu, seçmenlerini gittikleri an daha beter olacağıyla korkuta korkuta ülkeyi daha beter olunamaz hale getirdiler.
Siz hala daha beterinden korkmaya devam edin, size herşey müstehak... |
Paranın değeri ve kişi başına düşen milli gelir artıyormuşçasına bide artan fiyatlara karşı taksitleri düşürüyorlar. Borçlanarak bile bişey alamayacaz…
|
Benzer içerikler
- instagram dondurma
- iphone zil sesi yapma
- silo 2. sezon kaç bölüm
- whatsapp bildirim gelmiyor
- instagram aktiflik kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X