holding sahibi demirören'e sınırsız vade, geri ödemesiz 750 milyon dolar faizsiz destek verip , evine televizyon alacak gariban vatandaşa taksitte köstek uygulamak.. işte akp politikası, işte akp zihniyeti |
Kuyum, mobilya ve elektronik eşya alımlarında taksit sayısı düşürüldü (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yine bankalar kazanacak bence bu argümanlar yanlış devlet parası olan alsın diye düşünüyor ama bunların çoğu zorunlu ihtiyaç mobilyada beyaz eşyada televizyonda telefonda eskisi gibi yap 12 taksit olan garibana oluyor. Zenginin zaten parası var taksit pek umurunda bile değil. Ama ihtiyaç sahibi dae gelirli peşin parası olmadığı için ya senetle ya kredi ile daha fazla para vererek iyice fakirleşiyor. Devlet harcamalar kısılsın diye taksitleri azaltma yoluna gidiyor ama olan garibana oluyor. Birazda bizim pencereden bakmayı ne xaman düşünecekler acaba. Lükste taksit yapma anlarız. Kuyumcu vs. Ne alaka kaldır taksiti milletin altınla işi ne ..ötünde donu yok kuyumcuya girip altın alıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kredi borçları şişmiş demek ki...
-
ülke ekonomisinin daraldığının işareti.malesef
-
Adamlar artık resmen yalvarıyor yeter seçmeyin bizi nolursunuz seçmeyin diye ama halkımız vazgeçmiyor. Ne yapsınlar ki daha?
-
İnsanlar gelirine göre harcama yapmıyordu doğru bir karar.
-
Buna paran kadar yaşamak deniliyor.
-
-
Almayın, diyen amcalar harekete geçti sonunda
-
Çin'de asgari ücret 403 dolar kardeş, yaklaşık 3500 Lira :)
-
Doğru diyorsun onlarda bizi geçti, ama ben onu kastetmedim. Saçma sapan yapılan bu uygulamalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten tiko para almak zorunda kalıyorum. Yurtdışından ikinci el.
Bana farkmaz aga.
bu karar hep inişli çıkışlı taksıtler :D
2 ay sonra 12 ay taksıt yaparlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kemalklnc01
Bu mesaj silindi.Şu spamlar artık engellensin ya yok mu bunun çözümü bıktık her yerde bunları görmeye
Araç kredilerinin 48’den 36’ya düşüşü çok büyük problem. Millet araç alamaz.
En ucuz sıfır araç olarak Fiat Egea ele alalım. En boş manuel paketi şu anda 158 bin TL ama Temmuz zammı gelecek. Tahmini 165 bin TL olacak.
165 bin TL’lik bir aracı alabilmeniz için zaten en az 55 bin TL peşinatı nakit olarak vermeniz gerekir.
Geri kalan 110 bin TL’yi şu anki ortalama taşıt kredisi faizi olan 1.65’ten çekerseniz (o da faizler yükseltilmez ise) 36 ay boyunca aylık 4300 TL para ödersiniz.
Yani aylık 4300 TL sadece araç kredinize gider.
Aylık 2800 TL kazanan birisinin rahatlıkla ödeyebileceği bir meblağ elbette.
Ülkenin durumu gerçekten iyi değil. AKP’ye ya da onların deyimiyle AK Partiye oy veren kişilere sesleniyorum. Bu ekonomi sadece bizi değil sizi de yaşanmaz hale getiriyor. Allah peygamber aşkına şunlara oy vermeyin ve gitsinler. Bu hükümetin, bu partinin, bu Cumhurbaşkanının ülkeyi düzelteceği inancını artık bırakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
oyum akpye. enkaz devralınmasına izin vermeyin, dibi görmemiz lazım yoksa aynı filmi 100 yıl daha izleriz
-
quote:
Orijinalden alıntı: neworex
Zaten var mesela bir telefonu vade farksız 24 Ay operatör üzerinden alıyorsunuz hatta nakit fiyatından daha ucuza geliyor 😄 bkz at&tGerek yok.
Amazon gibi satıcılar 10 bin lira altındaki telefonlara kredi kartına vade farksız 3 taksit yapıyor üzerine 100 lira puan hediye ediyor. Üstelik kartın ticari gibi ekstra bir özelliğinin olmasına da gerek yok.
Ben böyle aldım.
Kardeşim 3000 bin TL bir telefonu 10 12 taksit satılan bir zamanda satış danışmanıydım asgari ücretli birisi bile evladına rahatça telefon alabiliyordu fakat günümüzde ihtiyaçlar arttı kiralar 2000 lira üzeri bizim bulunduğumuz semtte 6 bin liralık bir telefonu 3 taksit ile almak her baba yiğidin harcı değil diye düşünüyorum 3500 TL altı 10 taksit yapan firmalar var ama telefonlar giriş seviyesi iş görür mü görür ama alım gücü giderek düşüyor maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X