Ak partinin ekonomiyi aldığında asgari ucret ile neler alındığına bir bak. Kac altin kac kg et alınıyormuş bir bak artik su A Haber kafasını bırakın. Kac tane fabrika kac tane kurum ozellesmis bir bak. Verdikleri garantileri ödemek için halkın üstüne biniyorlar. Doviz falan hersey uçtu gitti. Hukuk ve eğitim alanında dünyanın en geri ülkelerinden olmuşsun ama hala sonra gelende siz gorursunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuyum, mobilya ve elektronik eşya alımlarında taksit sayısı düşürüldü (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Acıyorum sana bu inşallah hastalığına bir çare bulur recep aMcanquote:
Orijinalden alıntı: por favorSizin gibilerine her şey müstehak. İnşallah ilk seçimde bunlar gider ve muhteşem millet ittifakı ülkeyi yönetir. O zaman göreceğim sizleri. Ve inşallah o zaman her şeye burun kıvırma, kara çalma konforu bize geçecek. Gerçi o zaman da mazeretiniz hazır. Enkaz devraldı zavallılar ühühühü diyeceksiniz. Sanırsınız ki ak parti muhteşem bir ekonomi devraldı.
Neyse dediğim gibi sizin gibilerin millet ittifakı yönetimini yaşaması en büyük dileğimdir.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bence iyi olmus zaten vizam yok alamiyordum umarim 2 ye indirirler
-
kemal sunal gibi zamada zam zam
-
Malesef adamaların derdi ekonomi falan değil.Varsa yoksa kendi zihniyetleri çok şey bekliyorsun bu toplumdan yazık.Benim dayım hala bunlar giderse din elden gidicek die korkuyor.Diyor işte aç kalacağımı bilsemde asla bunlardan başka kimseye oy vermem bunun gibi zihniyet bu Ülkede nerden baksan %40.Yani boşa sesleniyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devletin doları düşürmek için koyduğu ek regülasyonlar bankaların karını düşürdü. Dikkat "karını düşürdü" diyorum bankaların zarar etmesi neredeyse sıfır ihtimal. Kredi kartı yasaklanması tüketiciyi bireysel kredilere yönlendirme amaçlı diye düşünüyorum. Çünkü bireysel krediler kredi kartlarına göre bankalara daha fazla para kazandırıyor. Tüketiciyi düşünen olduğunu sanmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dupondiiDevletin doları düşürmek için koyduğu ek regülasyonlar bankaların karını düşürdü. Dikkat "karını düşürdü" diyorum bankaların zarar etmesi neredeyse sıfır ihtimal. Kredi kartı yasaklanması tüketiciyi bireysel kredilere yönlendirme amaçlı diye düşünüyorum. Çünkü bireysel krediler kredi kartlarına göre bankalara daha fazla para kazandırıyor. Tüketiciyi düşünen olduğunu sanmıyorum.
Aynen dediğiniz gibi. Aynı muhabbeti cep telefonu için de yaptılar. Telefon alırken taksitleri kısıtladılar. Oysa operatörlere bakıyorsun 36 aya kadar taksit yapıyor faturaya ek olarak. Bu durumda operatörler kazanıyor. Korkunç kar ediyorlar cep telefonlarından 36 aya vurduğunuzda. İnsan düşünür o vakit madem kredi kartına yasaklıyorsun, operatörlere niye böyle bir imkan veriyorsun diye. Millet artık Avrupalının burun kıvırdığı telefonlara 3 yıl taksitle sahip olabiliyor. Dışında yaşasak yemin ediyorum güzel ülke Türkiye. Her gün farklı bir şakaya merhaba diyorsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X