Şimdi Ara

Kuzenim benim üzerimden kredi çekmek istiyor ne diyebilirim ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
6
Favori
27.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varsa malı mülkü senin üzerine yapsın. Yoksa isterse kusura baksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı 5 sene önce başıma geldi 13.000 TL bir yana bankalarda kartım bile kalmadı sayesinde ama yine başka kuzenim istesin yine çekerim
  • Kusura bakma

çekemem de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim ödemezsen tadımız kaçar kötü oluruz, beni bulaştırma kusura bakma diyeceksin.
  • çerkes89 kullanıcısına yanıt
    kuzen nasılsın ?

• sakın bulaşma. verecek olsaydı banka verirdi zaten. banka bile istemiyorsa vermeyi düşün yani..
  • paran coksa direk ver. yoksa ne kredi cekiyon veriyon. bi de onu ödeyecen o ödemeyecek. bankadan mimliyse ucan kuşa borcu vardır. eger zenginsen ayırdıgın para varsa ver. kredi cekilip verilir mi? Babamın sözü vardır. BORCLA BORC KAPANMAZ.
  • O kuzeninle ilişkiyi kes biran önce bugün olmazsa yarın zararı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BugSyy

haklısınız ama bahane bulamıyorum şimdi olmaz çekememde diyemiyorum.

Ailemden babamın ve annemin üstüne kredi olduğu için bana kredi onaylamıyorlar de kurtulmak için en basit çözüm. Gerçektende öyle birşey var çünkü.
  • evet diyerek pişman olacağına Hayır de kafan rahat olsun...Aman dikkat 16 nisana çekmesin kimse olayı
  • 2013 te halamın çocuğuna para verdim 7bin tl falan şuan 2017 ve hala verecek :) her ay düzenli olarak arıyorum son 6 aydır ama boş, SAKIN AMA SAKIN ÖYLE Bİ HATA YAPMA

• Senin kuzeni bilmem ama benim kuzen 100.000 tl kredi lazım desin tek diyeceğim köpeğin olur der çekerim çünkü sözünün eridir günü gelmeden gönderir kendimden şüphe ederim ondan etmem bu zamanda böyle insanlar milyonda bir çıkar benimki onlardan biri
    Aile içi kredi mevzuları her zaman sıkıntı olur misal kayınço 1000 tl istese düşünürüm çünkü geri gelmez.
  • Abime cektim kredi. 30000 tl bana girdi. Sana da girer hemde her ay acita acita.
    Edit. Abimin evi var ben ise kirada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiğido__58 -- 22 Şubat 2017; 10:14:39 >
  • Verme kesinlikle yani hayat meselesi yoksa ne biliyor adamin hastanelik masrafları için vs. Değilse verme baktın laf yapıyor küfür bas git zaten o adamdan arkadaş olmaz

• Daha yeni yaşadığımız olaydan bahsediyorum, 2014 yılında yaklaşık 10000 liradan fazla borç verdiğimiz bir akrabamızdan daha yeni parayı geri alabildik, telefonda arayıp kavga ettikten sonra tabi. Babana bile güvenmeyeceksin.

• Ben bu hataya bir kez değil 2 kez düştüm. İkiside ödeyebileceğinden emin olduğum arkadaşlarımdı.

Bir tanesinden hiç alamadım , sildim kafamdan. Çünkü içine dert oluyor.

İkincisi ölüm kalım meselesi ver 1 haftaya veririm demişti. 3 yıl sonra zorla taksit taksit verdi (telefonlara çıkmama vb fırıldaklıkları saymıyorum bile)ve sonunda borcunu tamamladığında da yine kötü olmuştum. 3 yıl çektiğim streste yanıma kar kaldı.

Yüzün yumuşak olmasın, veremem de. Bunuda yapamıyorsan ev yada araba alacağım kusura bakma vs de.

Atalarımızın bir lafı vardır.

" Yüzü yumuşak olanın donunun ağı kurumazmış "
  • akraba ile para işine girmicen hatta ortak iş veya yanında çalışma gibi şeylerde yapmican..
  • Verme.
  • Ev kredisine girecem de yakın zamanda. En etkili yöntem bu.

• en temizi ev kredisi çekicez üstümüzde fazla kredi olmaması lazım bahanesidir. kimse size ev alma bana kredi çek diyemez.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.