Şimdi Ara

Kuzenim Kanser Yol Gösterin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kuzenim yaklaşık 1 yıldır rahim ağzı kanseriyle mücadele ediyor. Son olarakta kanser akciğerinede sıçramış ameliyat oldu fakat durumu kötüye gidiyor. İki hafta önce tekrar hastaneye yatırdılar tedavi görüyor fakat hastane de pek birşey yapılmıyor kemoterapi yapılmış ailesi dahada kötüleştiğini söyledi. Tekrar kemoterapi yapılacak fakat ailesi istemiyor ve alıp eve götürmek istiyor.
    Benim de yeni haberim oldu gidip gördüm burnuna ve böbreğine vucudundan kan veya sıvı atılması için birşeyler bağlanmış. Radyoloji ve Patoloji raporlarını alıp cerrahpaşaya götürdüm. Doktor pek bilgi vermedi sadece orada kemoterapi gördüğü için buraya kaydını yapamayız dedi.
    Bu hastalık hakkında bilgisi olan bizi yönlendirebilecek biri var mı? İnanın nasıl yol izlenir ne yapmak gerek hiçbir şey bilmiyorum.
    Tedavisi nasıl gerçekleşir, tedavisi mümkün mü, hangi hastaneye gitmemiz gerek, hangi doktor iyidir ve doktor muayenehanesine gidin diyen olmuştu gidersek muayene edildi tedavi olup olmayacağı söylenir mi yoksa tamamen kar amacıyla iyileşmesi mümkün olmasa da tedavi yöntemleri denenir mi (Bunu sorma sebebim malesef ailesinin durumu hiç iyi değil ilgilenen olmamış 800 lira muayene ücretini duyunca bile nasıl ödeyeceklerini düşünüyorlardı.)
    Lütfen konu hakkında yardımcı olabilecekler konuyu es geçmeyin yardımınıza ihtiyacım var.

• kardes bnde aynı duurmdayımm kolondan basladı dalak pankreas kemık ılık 4. evreydı atlattım şuan karın zarı kanserı oldum yanı butun karnımı kaplamıs ızmırde denıyor tedavısı hipek tedavısı yapan doktorlara gıtmenı onerırım dıger kanser doktorları onkolojı doktorları ıse yaramaz haberın olsun
  • ynrglr Y kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun Benim annemde aynı sıkıntıda karaciğerden karın zarına sıçramış 4 evrede karında büyük bi tümor var çok şişlik var karnında ve beton gibi sert kemoterapiye başladı yeni kan değerleri güzel çıktı bakalım kemoterapiye devam edicek inşallah sonuç verir Allah Herkesin Yardımcısı Olsun
  • yunusarslann Y kullanıcısına yanıt
    Allah yardımcınız olsun. Erken teşhis ve tedavi hayat kurtarır araştırın soruşturun çözüm yollarını deneyin sadece kemoterapiye bağlı kalmayın. İnşallah sağlığına tekrar kavuşur. Allah mekanını cennet eylesin benim kuzenim vefat etti.
  • Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun
  • muhammet.dmr M kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.