Bildirim
Kuzenim yanlışlıkla kullanıcıyı silmiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lisans kullanicidaydi, o kullanicilarla tekrar giriş yapmadiginiz surece acamazsiniz oyunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunların içinde bulunduğu üyelik olmadan açılmaz gibi geliyor.
Silinen hesabı tekrar ekleyin
quote:
Orijinalden alıntı: OneEighty
lisans kullanicidaydi, o kullanicilarla tekrar giriş yapmadiginiz surece acamazsiniz oyunu
o kullanıcıları komple silmiş hocam geri nasıl getiririz -
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzselim0129
aynılarını nasıl ekleyeceğiz dostum, geri getirebiliyor muyuz ? veya pc gibi sistem geri yükleme falan var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: selim28
quote:
aynılarını nasıl ekleyeceğiz dostum, geri getirebiliyor muyuz ? veya pc gibi sistem geri yükleme falan var mı
hocam hotmail adresinni gireceksiniz psn bölümüne tekrar -
quote:
Orijinalden alıntı: suÇ
quote:
quote:
aynılarını nasıl ekleyeceğiz dostum, geri getirebiliyor muyuz ? veya pc gibi sistem geri yükleme falan var mı
hocam hotmail adresinni gireceksiniz psn bölümüne tekrar
şimdi bizim aldığımız kişi önceden aldığı kişinin mail adresiyle otomatik bağlanıyormuş.
şimdi sordum aldığı kişinin mail adreside yok. güme gitti yani oyunlarda.
GTA ve NBA vardı onlara üzüldüm. harddiske oyun yükletme v.s. olabiliyor mu ?
-
Silinen kullanıcıyı tekrar eklemen gerekiyor. Bunun için de PSN hesabının giriş bilgilerini (mail ve şifre) bilmen lazım. Eğer bilmiyorsan oyunlar çalıştırmanın veya silinen bilgileri geri getirmenin bir yolu yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 5 Nisan 2015; 15:56:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0N
Silinen kullanıcıyı tekrar eklemen gerekiyor. Bunun için de PSN hesabının giriş bilgilerini (mail ve şifre) bilmen lazım. Eğer bilmiyorsan oyunlar çalıştırmanın veya silinen bilgileri geri getirmenin bir yolu yok.
peki hocam
internet kafaden harddiske veya hesaba oyun yükletilebiliyor mu? bilginiz var mı? -
CFW yaptırırsanız yüklersiniz ancak bazı versiyonlar desteklemiyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0N
peki hocam
internet kafaden harddiske veya hesaba oyun yükletilebiliyor mu? bilginiz var mı?
Ps3 hacklenmiş ise siz de internetten indirebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X