Şimdi Ara

Kuzenimle yaşadığımız film gibi macera. İNCEYİ GÖREN ÇIKMIYOR KAFAYI YİYECEĞİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenimle birlikte bir gün özgürlük adına Yunanistan'a gitmeye karar verdik. Araba ile güzel bir yolculuk oluyordu. Edirne'den geçerken paramızın çalındığını fark ettik. Biz de o gençlik ateşinin verdiği macera isteğiyle soygun yapmaya karar verdik. Benzinlikteki bir marketi çok güzel bir şekilde soyduk. O sırada markette olan bir imamı ve ailesini kendimizi garantiye almak için rehin aldık. Atina'ya vardıktan sonra buluşma yapacağımız kişi ile görüşmek için bir bara geldik. Ama burada başımıza nelerin geleceğini bilmiyorduk. Barın duvarında gün batımından şafağa kadar açık yazıyordu. İçeri de herkes sarhoştu. Herkes birbiriyle kavga ediyordu. Biz zor bela bir masa bulduk. 2-3 dakika geçmeden birden ışıklar söndü ve sahne ışıkları yandı. İşteeee o geliyooooor, gecenin kraliçesiiiiiiiiii. Bu sözlerin ardından muhteşem bir kadın sahneye geldi ve dans etmeye başladı. Masanın üzerinden bana doğru yürüdü ve göğüslerine dökerek ayaklarına kadar akıttığı şarabı ayaklarıyla bana içirdi. O sırada kuzenimin biriyle tartıştığını fark ettim. Birden sanki kıyamet koptu herkes birbirine saldırmaya başladı. Kuzenim üzerine gelenleri engellemek için belinden silahı çıkardı ve iki kişiyi vurdu. Herkes çok şaşırdı ve korktu. 20 saniyelik sessizliğin ardından birden bardaki herkes zebaniye dönüştü. Vurulanlar yerden kalktı ve herkes bir birine saldırmaya başladı. Dansçı zebani de bana saldırıyordu. Sandalyeler havada uçuşuyordu. Zebaniler ve insanlar kıyasıya dövüşüyordu insanlar zebanilerin kafalarını koparttıktan sonra zebaniler tekrar canlanıyordu. 3 saat boyunca aralıksız zebanilerle dövüştük. Ardından güneş doğmaya başladı ve ışıklar camdan içeri giriyordu. Bunun etkisiyle tüm zebaniler öldü. Tüm insanlarda zebaniler tarafından parçalanmıştı. Kuzenimde onların arasındaydı. Sadece ben ve imamın karısı kalmıştık. İmamın karısı kapıda bir limuzin gördü. Evet bu buluşacağımız kişiydi. Bize borcu olan parayı getirmişti. Barda ne oldu diye sorduğunda hiç sorma dedim. Parayı da kızla bölüşüp yollarımızı ayırdık. Bundan sonra soygun yapmayacağım bu da bana iyi bir ders oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Berry -- 3 Ocak 2015; 18:58:39 >

• okumayayı cehennem çalışsanı.
  • zebanilerin kafası kesilince ölmediği doğrudur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda bu kadar kötü csb okumadım kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ensest sandım çıkıyorum

• Bu arada söylemeyi unuttum kuzenim george clooney ben de quentin tarantino

ipucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Berry -- 3 Ocak 2015; 18:59:31 >
  • ctrl+f zebani 9 found close
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dikkat edin, o bara gitmeyin
  • İmamın karısı kapıda bir limuzin gördü.

• Iyimis

• quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

İmamın karısı kapıda bir limuzin gördü.

Göremez mi
  • Dansci zebani OKUMAYIN

• Okumayın kafaları koparıldıktan sonra tekrar canlanan zebaniler
  • İNCEYİ GÖREN YOK MU

• Off cok inceymis gercekten.Yunan imam

• Gün batımından şafağa 1996 yapımı film from dusk till dawn

• quote:

Orijinalden alıntı: narrator12

Gün batımından şafağa 1996 yapımı film from dusk till dawn

Kuzenimle yaşadığımız film gibi macera. İNCEYİ GÖREN ÇIKMIYOR KAFAYI YİYECEĞİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.