Şimdi Ara

Kuzey Deri ceketi hakiki ve orjinalini nerden bulabiliriz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Kuzey Deri ceketi hakiki ve orjinalini nerden bulabiliriz ?

Arkadaşlar ben bir otelde animatörlük yapıyorum her Cumartesi otelden misafirleri Disko turuna çıkartıyorum.. Geceleri saat 3 e kadar diskoda kalıyoruz geceleri biraz serin oluyor.. Bende Cumartesi günleri böyle giyecek güzel görüntülü bir ceketim olsun istiyorum Kuzeyin giydiği ceket çok güzel hoşuma gitti Tv de gördüm bu ceketi hangi firmadan edinebilirim ? Antalyada bulabilmem mümkünmü ? Yoksa istanbuldamı bulabiliriz ? Piyasa yan sanayi çakma ürünleriyle dolu hiç Orjinaline denk gelemedim.. Çakmasınıda giymek istemiyorum.. Bu konu hakkında bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 17 Nisan 2013; 1:55:39 >

• Konu yukarı bulmam lazım biran önce... Disko turu günü geliyorttt...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Konu yukarı bulmam lazım biran önce... Disko turu günü geliyorttt...

BLK DNM jacket diye arat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Konu yukarı bulmam lazım biran önce... Disko turu günü geliyorttt...

BLK DNM jacket diye arat.

Hep yabancı siteler çıkıyor türkiyede bulamazmiyiz ? Kıvanç nerden aldı acaba bu ceketi yawww.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 17 Nisan 2013; 1:57:04 >
  • facene baktım da o tiple o ceketi giyebileceğini mi sanıyorsun gerçekten adamın tipi ve vucutu iyi olduğundan öyle oturuyor ve güzel duruyor o ceket.
  • haber sitelerine çıkmıştı kuzeyin ceket çakma diye. orjinalleri bin-iki binden aşağı değildir herhalde bu tarz deri ceketlerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

haber sitelerine çıkmıştı kuzeyin ceket çakma diye. orjinalleri bin-iki binden aşağı değildir herhalde bu tarz deri ceketlerin.

2.250 tl ama markasını hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

facene baktım da o tiple o ceketi giyebileceğini mi sanıyorsun gerçekten adamın tipi ve vucutu iyi olduğundan öyle oturuyor ve güzel duruyor o ceket.

S alırız :D
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.