Şimdi Ara

Kuzey Kore'de Uygulanan 10 İlginç Yasak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatınızda duyduğunuz en absürd yasak nedir ? Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un ile yasak nasıl yapılır dersine hoş geldiniz !

Videoyu beğendiyseniz yazıya tıklayarak abone olmayı unutmayınız.

Şu reklam diyen arkadaşlara not:

Bakın şimdi birşey diycem. Ben çocuk değilim 23 yaşında üniversite okuyan bir adamım. Bir yandan okulla uğraşırken bir yandan unity 3d ve android programlama öğreniyorum. Diğer yandan faydalı bulduğum bilgileri video yapıyorum.
    Burada sizinle paylaştığım videolar "beyler bakıın minecraft oynuyorum videoma like atııın" şeklinde videolar değil. Ben de öyle biri değilim.
    Reklam diyorsunuz. Arkadaşım benim bu videodan zerre çıkarım yok bu video bana 1 kuruş dahi kazandıramaz. Çünkü kanalımı para kazanmaya açmadım. Anlatabiliyor muyum ? Ben bu kanaldan ne para ne de başka birşey kazanmıyorum.

Beğendiyseniz beğendim kardeş eline sağlık güzel olmuş uğramışsın demek zor mu anlamıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volki25 -- 31 Ocak 2015; 20:59:45 >

• Alltime10s Kanalını kaynak olarak göstermediğin için dislike attım kardeş.
  • Spoiler
    Klasik dh youtube kanali reklamlarini izlediniz
    Spoiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık lebron james
  • Ben de çok ilgiliydim Kuzey Kore'deki yaşama çok güzel video kardeşim eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarlTanner

Ben de çok ilgiliydim Kuzey Kore'deki yaşama çok güzel video kardeşim eline sağlık.

Çok teşekkür ederim böyle yorumlar görmek güzel...
  • Yürümek de yasak.
  • Ellerine sağlık güzel olmuş,son bonus bilgi çok garip
  • Ooo güzel video beyler. Böyle reklama karşı değilim adam uğraşmış adam gibi video yapmış beğendim kardeşim
  • Ellerine sağlık kardeşim , burada ki çocuklara aldanma sen , onlar ne yazsam da artı alsam derdindeler.
  • kanalın hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Soruları Alan Adam

Ellerine sağlık güzel olmuş,son bonus bilgi çok garip

Çok teşekkürler. Kuzey Kore'ye giden bir abiden öğrenmiştim bonus bilgiyi. Konuştuğu insanlar "ekmek bulabiliyor musunuz ? karnınızı nasıl doyuruyorsunuz ? salgın hastalıklar ile nasıl mücadele ediyorsunuz ?..." diye soru yağmuruna tutunca niye böyle soru sorduklarını merak edip sebebini öğrenmiş. Tabi yüzlerine aslında biz çok rahatız diyememiş

http://www.celebialper.com/ulkeler/kuzey-kore/kuzey-korede-yasam.html

Burada da acayip bilgiler var.

• Ota moka idam cezası veren yetkililer blog açan adama niye 6 ay hapis vermişler böyle adaletmi olur

• Sağolun beyler teşekkür ederim Artı derdinde olduklarının farkındayım ama yine de ciddi ciddi "ulan adam sırtımızdan hit kasıp youtubedan parayı kırıyor" diye düşünmesinler diye yazdım. İnanın cebime 1 kuruş dahi girdiği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volki25 -- 31 Ocak 2015; 21:25:15 >
  • Çok rengarenk video. Tır sürüyormuş hissi verdi bana. Onun dışında emeğine sağlık.
  • Çok güzel video hazırlamışsın devamını yapmanızı dilerim

Yalnız bu yasaklar ilginç sıfatı taşımaktan çok batıda özgür fakat kuzey kore de yasaklanmış en popüler şeyleri göstermişsiniz gibi

Kuzey kore de çok daha ilginç yasaklar var mesela saç yasağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: harahetta

Çok güzel video hazırlamışsın devamını yapmanızı dilerim

Yalnız bu yasaklar ilginç sıfatı taşımaktan çok batıda özgür fakat kuzey kore de yasaklanmış en popüler şeyleri göstermişsiniz gibi

Kuzey kore de çok daha ilginç yasaklar var mesela saç yasağı

Çok teşekkür ederim :)
    Evet haklısınız daha nice yasaklar var ama top10 tarzı video olduğu için konu ile alakası olmayan insanlar da eğlensin istedim.
    Blogumda daha detaylı bir makale yazacağım bilinen bütün yasakları kapsayacak, yazı bitince özel mesaj yoluyla iletirim size :) Reklam olmasın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.