Şimdi Ara

KVK artık sonyericsson satmıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sitelerinde sadece nokia var. geçen aylarda da samsung kaybolmuştu siteden. KVK telefon işini bırakıyor mu acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: rabies

sitelerinde sadece nokia var. geçen aylarda da samsung kaybolmuştu siteden. KVK telefon işini bırakıyor mu acaba

bana göre k.v.k öyle bişe yapmaz.k.v.k için 1 nokıa 2 sony erıcson sıemens fılandı vardı ama bıraktı.samsung un ıse dırek satıcısı fılan degıl.S.E. iki bel kemiyinden biri hayatta bırakmaz.bu ıkı marka sebebıyle turkcell ın muhabbet kartına bıle ortak..
  • internet sitesinde yok, ben de gördüm. ama dükkanlar satıyordur..
  • SE Türkiye yetkili distrübütör firma duyumlarımıza göre artık Telpa'dır. Yani türkiye samsung distrübütörü.
    kvk.com.tr de tüm SE telefonlar kaldırılmıştır. Yakında kesinlik kazanır. Bundan sonra Sonyericsson telefonlar telpa garantili olacak.
  • al kvk yı vur telpaya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

al kvk yı vur telpaya...

Telpa genelde düşük fiyattan sürüyor ürünleri. Mesela g800 şu anda 780 ytl. K850i de 800 ytl'den sunulacaksa piyasaya bu geçiş iyi olacaktır genel manada.
  • benim kastım fiyat değil hizmet kalitesi idi.bu hususta ikisi de birbirini aratmaz, süründürürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

al kvk yı vur telpaya...

Telpa genelde düşük fiyattan sürüyor ürünleri. Mesela g800 şu anda 780 ytl. K850i de 800 ytl'den sunulacaksa piyasaya bu geçiş iyi olacaktır genel manada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay555 -- 4 Ocak 2008; 8:53:12 >
  • Telpa Güney Kore'den sonra dünyanın en iyi distribütörü seçildi. Samsung yetkilileri özel ödül verdiler Telpa'ya. Dünyanın bir çok distribütör firması Telpa'nın başarı öyküsünü kaleme almak ve yerinde incelemek için Türkiye'ye geliyor. Bence kvk'dan çok daha kaliteliler. Ama dediğin gibi Allah düşürmesin hiç birinin eline.
  • onların başarıdan kastı hizmet kalitesi değil satış oranları.tr de samsungun satış oranı inanılmaz bir artış gösterdi.dünyada en yüksek artış telpanındı yanılmıyorsam.bunun sebebi samsungun son zamanlarda ürettiği modeller ve telpanın satış stratejisidir.satış oranı kaliteyi göstermez.dediğim gibi al telpayı vur kvk ya.

quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Telpa Güney Kore'den sonra dünyanın en iyi distribütörü seçildi. Samsung yetkilileri özel ödül verdiler Telpa'ya. Dünyanın bir çok distribütör firması Telpa'nın başarı öyküsünü kaleme almak ve yerinde incelemek için Türkiye'ye geliyor. Bence kvk'dan çok daha kaliteliler. Ama dediğin gibi Allah düşürmesin hiç birinin eline.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.