Şimdi Ara

Kvk dan paramı nasıl alıcam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar nokia n76 marka cep telefonumu kasası soyuluyor diye servise vermiştim telefon elime geçtiğinde tuş takımı arızalıydı mesaj yazarken elime yapıştı ve bir daha da yerine girmedi telefonum toplam 4 kez servise gitti bunun 3ü tuş takımı sorunu ben paramı almak istiyorum ama bunu nasıl yapıcam lütfen bana yardım edin bazı arkadaşlar tüketici haklarına başvurmadan kuruş alamazsın diyorlar duyduklarıma göre 2 aydan önce sonuçlanamazmış 1 aydır telefonsuz yaşıyorum 2 ay daha bekliyebileceğimi sanmıyorum eğer tek çözüm tüketici haklarıysa bu kurum hakkında bilgi verirmisiniz(paralımı,değilmi,kesin sonuç alabilirmiym v.b) şimdiden teşekkürler

• bu arada telefonun fatura fiyatı 570 fatura tarihi 11.04.2009 ve telefon şu an serviste bu bilgiler lazım olurmu bilmem ama belki bişey için gerekir diye yazma ihtiyacı hissettim
  • bileniniz yokmu yaw
  • elbet yardım edecek birini bulacağıma inandığım için gelişmeleri yazıyorum telefonum cuma günü servisten geldi ve aynı sorun yine var pazartesi veya salı günü tüketici hakem heyetine gideceğim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ÜRÜNÜ NASIL SATARIM
    2 yıl önce açıldı
    turkcell den ayıplı mal aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.