merhaba arkadaşlar nokia n76 marka cep telefonumu kasası soyuluyor diye servise vermiştim telefon elime geçtiğinde tuş takımı arızalıydı mesaj yazarken elime yapıştı ve bir daha da yerine girmedi telefonum toplam 4 kez servise gitti bunun 3ü tuş takımı sorunu ben paramı almak istiyorum ama bunu nasıl yapıcam lütfen bana yardım edin bazı arkadaşlar tüketici haklarına başvurmadan kuruş alamazsın diyorlar duyduklarıma göre 2 aydan önce sonuçlanamazmış 1 aydır telefonsuz yaşıyorum 2 ay daha bekliyebileceğimi sanmıyorum eğer tek çözüm tüketici haklarıysa bu kurum hakkında bilgi verirmisiniz(paralımı,değilmi,kesin sonuç alabilirmiym v.b) şimdiden teşekkürler
bu arada telefonun fatura fiyatı 570 fatura tarihi 11.04.2009 ve telefon şu an serviste bu bilgiler lazım olurmu bilmem ama belki bişey için gerekir diye yazma ihtiyacı hissettim
bileniniz yokmu yaw
elbet yardım edecek birini bulacağıma inandığım için gelişmeleri yazıyorum telefonum cuma günü servisten geldi ve aynı sorun yine var pazartesi veya salı günü tüketici hakem heyetine gideceğim..