Şimdi Ara

KVK Değişim Yapar Mı? (Fatura Yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İkinci el Z3 Compact almıştım. Aldığımda cihaz 2 kere tekmik servis görmüştü. Aldıktan sonra ben de bir kere gönderdim ve şu an tekrar göndereceğim. Cihazdaha önceden iki kerekasa açılmasından gönderilmiş ve şu an yine kasasında açıklık var. Aynı sebepten 3. kez gönderilecek. Fakat sorun şu ki cihazın faturası yok. Değişim için benden fatura isterler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasa açıklığından gönderince düzeltip geri göndermişlermiydi ?

• telefonu aldigin yere giderek faturanin "asli gibidir" kaseli imzali fotokopisini isteyebilirsin. Yasa gereki telefonu satin aldigin yer kendilerinde olan fatura nushasini en az iki yil arsivlemek zorundalar.
    Edit: cihaz ikinci elmis, mumkunse telefonu aldigin kisi ile gorus ve faturasini istet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 14 Haziran 2016; 13:38:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueSquirrel

Kasa açıklığından gönderince düzeltip geri göndermişlermiydi ?

Evet düzeltip göndermişlerdi hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

telefonu aldigin yere giderek faturanin "asli gibidir" kaseli imzali fotokopisini isteyebilirsin. Yasa gereki telefonu satin aldigin yer kendilerinde olan fatura nushasini en az iki yil arsivlemek zorundalar.
    Edit: cihaz ikinci elmis, mumkunse telefonu aldigin kisi ile gorus ve faturasini istet

Hpcam aldığım kişi dümen yaptı. Açmıyor telefonlarımı. Kenfim denedim de fatırasını istemeyi vermediler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.