Selamlar arkadaşlar,
Bilgisayarımı açtığımda harici ses kartımın 48V Switch'i kapalı şekilde açıyorum. Sonra bilgisayarda ses düzenleme programında da olsam ya da spotify'dan müzik de dinliyor olsam 48V switch'ini açınca bilgisayardaki bütün sesler kesiliyor, bilgisayar donuyor ve mavi ekran veriyor.
Mavi Ekran Hata Mesajı: "DPC Watchdog Violation"
Not: Daha önce ses kartını çok fazla bilgisayarda kullandım. Onlarda hata almıyorum. İnternetteki çözümleri bayağı denedim ama sonuç vermedi maalesef.
Ses Kartı: M-Audio Fast Track 2
Bilgisayar: AMD RYZEN5 2600 iyi diyebileceğimiz bir toplama masaüstü bilgisayar
Kayıt Programı :Studio One 4
Mikrofon: SONTRONICS STC-20
Arkadaşlar selamlar,
Canımı sıkan bir problemim var.
Ses kartından 48V girişten mikrofon kaydı alırken bir anda ses kesiliyor. (Tahminimce desibel yükseldiği zaman oluyor) Bu durum olduktan sonra bilgisayarda kayıt programından ya da youtube vs ses tamamiyle kesiliyor. Ses kartını çıkar tak yaptığım zaman geri düzeliyor.
Bilgisayarım yeni. Daha önce aynı ses kartı mikrofon vb başka bilgisayarda kullandığımda bir problem yaşamamıştım. Studio One4 ile ilgili bir problem diyeceğim ama bilgisayarda bütün sesler kesiliyor.
Not: Ses kartında 48V swtich'ini açınca bir kaç kere de mavi ekran verip, "DPC Watchdog Violation" hatası vermişti.
Ses Kartı: M-Audio Fast Track 2
Bilgisayar: AMD RYZEN5 2600 toplama masaüstü bilgisayar
Kayıt Programı :Studio One 4
Mikrofon: SONTRONICS STC-20
Telefonun açılış şifresini unuttum. Çok acil!
|
KVK Değişim Yapar Mı? (Fatura Yok)
|
Ekrandaki Leke Garantiye (Kvk) Girer Mi? (Acil)
YARDIM! Reeder A9i Wifi sorunu
|
LG G2 KİLİTLENDİ (YARDIM!!)
|
|
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 77
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 9.210 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar