Şimdi Ara

YARDIM! Reeder A9i Wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Reeder A9i tablet almıştım. Fakat Wifi sorunu var. Bağlantı hep kopuyor ve çok yavaş. Diğer cihazların aynı ağdaki internetle bir problemi yokken tablette böyle bir sıkıntı var. Bir anda internet kendine geliyor, 10 saniye sonra bir anda wifi çekim gücü sıfırlanıyor, internet yavaşlıyor.
    Farklı bir Wifi ağında da denedim, tableti fabrika ayarlarına da döndürdüm. Fakat sorun çözülmedi.

Lütfen yardım edin.

• A8iw modelini kullanıyorum, farklı rom bios hatta windows 8 bile kurdum durum aynı.Servise verdim,bence servise verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A10ix modelini aldığıma bin pişman oldum. Azıcık kullanınca ısınıyor, modem 1m önümde wi-fi bağlanmıyor, dokunmatiği hassas değil bazen 2 3 defa basmak zorunda kalıyorum. Keşke biraz araştırıp alsaydım; şikayetvar'da son 15 20 günde dünyanın şikayeti yazılmış. Kimi bu yazdıklarımdan şikayetçi kimi de garantisi olmasına rağmen servisin ücret isteyişinden veya tamire verilen ürünün geri gönderilmeyişinden. Yarın ilk iş iade etmeye çalışacağım. 4 çekirdek 2 gb ram ilgi çekiyor ama 500 lira da çöpe atılacak miktar değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.