Şimdi Ara

KVK İLE İLGİLİ AKLIMA TAKILAN SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kvk garanti servisi ile ilgili aklıma takılan bi soru var. Telefonun sim kartını çıkarırken yanlıslıkla içeri doğru ittim ve sim kart küçüktü geri gitmeye müsait ve geriye doğru gitti artık sim kartı ordan çıkartamıyorum iğne vs ile almaya calısiym diye düşündüm iyice berbat olur diye ellemedim kvkya vermek istiyorum yalnız sorum şu garanti belgesinde ithalatçı firma- unvanı adres kısmında kvk kozyatağı istanbul diye yazıyor ancak benim oturduğum yer kozyatağına uzak ve yaklaşık 5 dk yakınımızda kvk garanti servisi var. Garanti belgesinde yazan yere götürmek zorundamıyım yoksa yakınımdaki kvkya götürsem de olurmu lütfen bilen biri cevaplasın şimdiden teşekkürler.

not: telefon sim kartını okumuyor.

• Ben olabilir diye düsünüyorum kesin bir bilgi istiyorsan hemen asagı iniyorsun o bes dakiklık mesafeyi katediyorsun ve o kvk servisine soruyorsun onlar sana gereken bilgiyi verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capkinq -- 29 Aralık 2012; 0:06:30 >
  • 1.sakın kvk ya telefonu bırakma kardeş benden söylemesi 2. kullanıcı hatası diye ücret talep ederler kendin yasıs uçlu cımbızla felan çekemeyi dene benden söylemesi yinede paşa gönlün bilir tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi ile alakalı bir soru
    3 yıl önce açıldı
    Kaza ile alakalı soru
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.