Şimdi Ara

KVK İMEİ SORGULAMA neden çalışmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 15 gündür bakıyorum; kvk imei sorgulama sitesi çalışmıyor, başka bi sitesi var mı?

• kvk nın nesi çalışıyor ki??? kvk ya hayır diyorum başka da birşey demiyorum...
  • kvk bu dünyada olup olabilecek en şerefsiz kurumlardan biridir,yeri geldiğinde telefonunuz bizden garantili değil demek için yapmamıslardır kvk ile ilgili anılarımı yazsam roman olur..
  • hadi ya? bu kadarını da beklemiyordum...
  • Bu aralar hala çalışmıyor.
  • imei sorgulayıp ne yapmayı planlıyorsunuz? Yapmaya çalıştığınız şey garanti takibi ise yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

imei sorgulayıp ne yapmayı planlıyorsunuz? Yapmaya çalıştığınız şey garanti takibi ise yardımcı olmaya çalışayım.

Evet ben garantı kontrol yada cihaz daha once servıse gıtmısmı onun ıcın bakmak ıstıyordum.
    Telefon edıyorum servıse telefonlarıda bozuk galıba acaip bi ses gelıyor açılmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://formtakibi.kvk.com/BlueForm.asp

buradan da cihazlarınızı takip edebilirsiniz.

Ayrıca ben yardım etmeye çalışırım
  • mrb.yardımınız için teşekkürler.ben cihazı 2.el aldım.http://formtakibi.kvk.com/BlueForm.asp adresinde imei girdiğimde "garanti dahili"diyor.ancak:
    1-garanti süresinin ne kadar kaldığını
    2-daha önce garantiye gidip gitmediğini
    nasıl öğrenebiliriz?çünkü elimde garanti belgesi ve faturası yok.tekrar teşekkürler.
  • Bu verdiğiniz siteye hangi imei yazsak garanti dahili diyor.Siz inanmayın başka yerden kontrol ettirin derim ben tekrar.
  • Telefonum garantili mi, garantisinin bitmesine ne kadar var; bunları internetten öğrenmenin bir yolu yok sanırım. Ancak bizzat KVK servisine başvuru yapılarak öğrenilebilir sanırım. Yukarıdaki mesajlarda KVK ile ilgili sorgulama linkleri verilmiş. O sorgulama sayfasında hangi imei numarasını girerseniz girin garantili diyor. Ama şunu söyleyeyim oradaki sorgulama garanti sorgulaması için değil. KVK' ya tamir için telefon vermişseniz tamir durumunu öğrenmek için. Yoksa KVK' ya herhangi bir cihaz vermemişseniz boşu boşuna sorgulama yapmayın.
  • Aynen :) mesela martta servise göndertip sıfırlattırmıştım telefonu imei sorguladığımda bana verilen kağıttaki bilgileri aynen bana veriyor :)

Son tamir işlemi garanti dahilindeymiş onu belirtiyor anca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.