Şimdi Ara

KVK MAĞDURLARI ( ANA KONU )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmanın yegane sebebi Kvk'nın öğrenci-iş adamı zengin-fakir ayrımı yapmadan herkezi kandırması,parasını gasp etmeye çalışması!

İftiradan kasıt ne?
    Buyrun bakın >>>http://forum.donanimhaber.com/m_84429018/f_//tm.htm#84432988

Şikayet var sitesindeki şikayetim >>>http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2138117

Arkadaşlar benim gibi daha birçok mağdur var fakat hepsi sessiz kalmış bu durum karşısında boyunlarını eğmişler!
    AMA BEN EĞMEYECEĞİM!HAKKIMI ARAYACAĞIM BURASI ÖZGÜR BİR ÜLKE!

Peki ya amaçları ne bunların?
    Şahsıma yapılanlardan yola çıkarak amaçlarının şu olduğunu anlıyorum;
    Yeni cihaz talep eden kişileri başından savmak ve tekrar garantiye gelmesin diye de garanti dışı bırakmak.Bunuda "cihazınızın anakartında sıvı teması var" diyerek yapıyorlar.( CİHAZIM HTC ONE X )

Buyrun bunlar da garantiye vermeden önceki halleri cihazımın

He tabi birde hergün arttırdıkları fiyat var tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutsultan -- 29 Kasım 2013; 12:15:16 >

• eski nokia telefonumla tam 5 kez kulaklik 2 kez batarya degistirmistim iyi yapmisim bu teknik servisler her zman hakkimizi yiyorlar bir duzenleme sart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden.
  • Hocam kvk mağduru değilim ama 2007 senesinde babamın telefonu samsung un bir düz modeliydi kamera vs. hicbirsey yoktu.Iste konuşurken ses yankılanıyodu goturduk dedik iste konuşurken ses yankılanıyo dedik sonra 1 hafta sonra aldık rapor verdiler raporda ne tesadüf ise bize de anakart sorunlu dediler :D Baktık sorun devam ediyo iste 1-2 kez daha gonderdik gene aynı O kadar dandik bi servisi var ki bi 100 tl'lik telefonu bile halledemiyolar

• Türkiye' de doğru düzgün bir servis yok aynı zamanda firmada yok denetim yapan devlette, çook uzun zaman önce 6600 telefonum vardı ilk aylarındaydı tel garantiliydi sorunluydu 4-5 kere gönderdik genpaya tamir edildi, sorun düzeltildi diye geri göndermişlerdi her seferinde, ürün geldiğindede sorunları devam ediyordu, o zamanda bilinçsizdik üketici haklarına başvurmadık gerçi vursaydıkta ne olurdu orası muamma boşuna dememişler ''Burası Türkiye''
  • Bende eski telefonum 5800 sorunluydu, KVK da garantisi vardı, ilk getirdik KVK ya 2 hafta falan sürdü ama elime bozuk geldi , bi kez daha verdik 3 haftaya anca düzelttiler

Tam 5 hafta telefonsuz kalmıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar dun anakartin sivi temasli fotografini gonderdiler,durum icler acisi mahfetmisler telefonu daha calisacagini sanmiyorum telefonumun...
    HTC bas mudurlugune ingilizce yazi hazirladim gonderecegim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye Kart [Ana Konu]
    geçen yıl açıldı
    VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutsultan

Arkadaslar dun anakartin sivi temasli fotografini gonderdiler,durum icler acisi mahfetmisler telefonu daha calisacagini sanmiyorum telefonumun...

Zamnan kaybetme Tüketici hakem heyetine başvur bence. Böyle durumlarda ana merkezler pek işe yaramıyor çözüm için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

quote:

Arkadaslar dun anakartin sivi temasli fotografini gonderdiler,durum icler acisi mahfetmisler telefonu daha calisacagini sanmiyorum telefonumun...

Zamnan kaybetme Tüketici hakem heyetine başvur bence. Böyle durumlarda ana merkezler pek işe yaramıyor çözüm için.

Peki hakem heyetine nasıl ulaşacağım?
  • quote:

quote:

quote:

Peki hakem heyetine nasıl ulaşacağım?

Bu sana yardımcı olabilir başvurman konusunda
    http://www.tuketici.gov.tr/?wapp=nasilbasvurulur_tr&open=1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Genelde bulunduğun ilin Valiliklerinin içinde hizmet verirler google den bulunduğun iliyanında tüketici hakları hakem heyeti adresi felan yazın çıkar.
  • quote:

Genelde bulunduğun ilin Valiliklerinin içinde hizmet verirler google den bulunduğun iliyanında tüketici hakları hakem heyeti adresi felan yazın çıkar.

Peki ne kadar paraya mal olur bunlar? Öğrenciyim çok param yok benim,zaten ondan internetten yapıyorum herşeyi...

• 1170 tl ve altı değerdeki malların mahkemesine tüketici hakem heyeti ücretsiz bakar bu fiyatın üstündeyse tutar 300-400 tl masraf yapıp dava açmanız gerekir.
  • quote:

1170 tl ve altı değerdeki malların mahkemesine tüketici hakem heyeti ücretsiz bakar bu fiyatın üstündeyse tutar 300-400 tl masraf yapıp dava açmanız gerekir.

Bu bilgi icin cok ama cok tesekkur ederim

• Rica ederim.
  • Ayni dertten muzdaribim KVK garantili telefon alınmaz htc ise hiç alınmaz

• Telefonumu evkur dan alalı 3 gün olmuştu arızalı çıktı. Sonra Sony Eurasia aradım KVK Antalya şubesine göndermem gerektiğini söylediler. Yolladım ellerine 17.10.2015 tarihinde ulaştı. Ürün değişimi istemiştim ve 26.10.2015 tarihinde değişim onaylandı. Ama aradan 16 gün geçti hala değişim onaylanan cihazım gelmedi. Toplamda 25 gün oldu ellerine ulaşalı. Telefonumu bekliyorum hala böyle rezillik olmaz ne yapacağım bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtibo

Telefonumu evkur dan alalı 3 gün olmuştu arızalı çıktı. Sonra Sony Eurasia aradım KVK Antalya şubesine göndermem gerektiğini söylediler. Yolladım ellerine 17.10.2015 tarihinde ulaştı. Ürün değişimi istemiştim ve 26.10.2015 tarihinde değişim onaylandı. Ama aradan 16 gün geçti hala değişim onaylanan cihazım gelmedi. Toplamda 25 gün oldu ellerine ulaşalı. Telefonumu bekliyorum hala böyle rezillik olmaz ne yapacağım bilmiyorum.

Hakkınızı arayın,peşini bırakmayın
  • ACİLLLLLL

arkadaşlar mrb htc one m8 telefonumu garantiye gönderdim ve ekranım kırıktı (http://forum.donanimhaber.com/m_89694993/mpage_290/tm.htm) bu sayfadaki tlf.
    Fakat garantiye ben kamera tozlanması,mikrofon kusurlu,cihaz isiniyor,titreşim arızalı adlı şikayetlerimden dolayı gönderdim.(ekran için herhangi bi istekde bulunmadım) teleservice tlf'nu kabul etmiyor ekran kırık olduğu için garanti dışı tlf nunuz diyorlar.

Bu doğrumu'dur arkadaşlar ekran kırılınca tlf'lar garanti dışımı kalıyor. Yapmam gereken birşeyler varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dast710

ACİLLLLLL

arkadaşlar mrb htc one m8 telefonumu garantiye gönderdim ve ekranım kırıktı (http://forum.donanimhaber.com/m_89694993/mpage_290/tm.htm) bu sayfadaki tlf.
    Fakat garantiye ben kamera tozlanması,mikrofon kusurlu,cihaz isiniyor,titreşim arızalı adlı şikayetlerimden dolayı gönderdim.(ekran için herhangi bi istekde bulunmadım) teleservice tlf'nu kabul etmiyor ekran kırık olduğu için garanti dışı tlf nunuz diyorlar.

Bu doğrumu'dur arkadaşlar ekran kırılınca tlf'lar garanti dışımı kalıyor. Yapmam gereken birşeyler varmı.

doğrudur, servisler ücretsiz tamir etmemek için ve para koparmak için her türlü bahane bulur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.