Şimdi Ara

Kvk Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar batarya değişimi için geçen hafta telefonumu bayi aracılığıyla kvk servisine yolladım. Cihazın daha 1 yıldan fazla garantisi var. Fakat sanırım iphonemi bul u kapatmayı unutmuşum verirken. Cihaz takip kısmında:Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarım işlemleri tamamlanmış olup , teslime hazır hale getirilmiştir. Cihazınızı ortalama 3 iş günü içinde bayi aracılığıyla gönderdiyseniz bayinize, kargo ile gönderdiyseniz kargo aracılığıyla teslim edilecektir. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
    Yazısı yer alıyor.
    Hemen aşağısında ise Teslimat Açıklama: VMI Kontrolü yapıldı.;iPhone'umu Bul etkin.Onarım için iPhone'umu Bul'un kapatılması gerekir.
    Yazısı yer alıyor. Sizce iPhone mi bul açık olduğu için servis işlem yapmamış mıdır , yoksa onarım tamamlanmış mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bir işlem yapmamıştır. Kapatıp tekrar vermeniz gerekir

• İcloud.com adresine girip ayarlardan tüm ayarlarda devre dişi birakabilirsin tekrar arayip durumu izah et tekrar işleme alicaklar..ayrica cihaz değişimi olmiyacagi için pek önemli nişey değil diye biliyorum onarimi tamamlanmiş olsa gerek arayip bilgilen derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 4 Nisan 2017; 8:11:50 >
  • Merhaba, bende 28 mart tarihinde yolladığım cihazımı kargoya vermişler. kvk erenköye gönderdim. cihazımın kulaklık girişine kulaklık jak'ı girmiyordu. 1 boğum dışarıda kalıyordu. içinde pislik vardır diye sorarsanız hayır. kulaklık girişi tertemiz ama kulaklık girmemekteydi. bu sorundan dolayı yolladım gelen cevap ise

"AST2 testleri tamamlandı.;Mikroinspection yapıldı.;VMI Kontrolü yapıldı.;batarya değiştirildi;güncel yazılım yüklenerek cihaz restore edildi;kulaklık ve şarj soketi temizlendi,son testlerden başarılı olarak geçti"

ben ne için yolladım. onlar pili değişmiş yazılım yüklemiş. durumu bakalım cihaz geldiğinde tekrar size yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.