Şimdi Ara

Kvk teknik servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarım işlemleri tamamlanmış olup , teslime hazır hale getirilmiştir. Cihazınızı kayıt sırasında verilmiş olan form ile teknik servisimizden teslim alabilirsiniz. Cihazınızı ortalama 3 iş günü içinde bayi aracılığıyla gönderdiyseniz bayinize, kargo ile gönderdiyseniz kargo aracılığıyla teslim edilecektir. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

Garanti Durumu:
    Garanti Dahili

Fatura Bilgisi: 0 TL

Teslimat Açıklamaları: Cihaz değişim oldu - Yeni Imeı ***************

Fiyat Onay Açıklamanız:
    Müşteri Bilgileri
    Kayıt Tarihi / Kayıt Yeri: 25.01.2016 00:00:00 / Adana Teknik Servis
    Müşteri: ÖMER TÜRKMEN
    İl / İlçe: KAHRAMANMARAŞ / MERKEZ
    Model: D6503/Z2
    Teslimat Bilgileri
    Teslim Alan:
    Teslimat Bekliyor Tarihi: 02.02.2016
    Teslimat Tarihi:

ORDA CİHAZ DEĞİŞİM OLDU YAZAN YERDE SIKINTIM VAR SIFIR CİHAZMI GÖNDERİYORLAR YOKSA ANAKARTIMI DEĞİŞTİRDİLER BİLGİNİZ VARMI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

• hayırlı olsun cihazınız yenisi ile değiştirilmiş olması lazım. ancak ben ankara kvkya gönderdiğim telin 28 ocakta tamir işlemleri tamamlanmıs olmasına rağmen bugun 3 subat hala kargoya vermediler umarım sizin cıhazınızı hemen kargolarlar. kargoladıklarında takip sayfasında teslim alan kısmında bi değişiklik olursa bilgi verirmisiniz. kvk ankaraya verdim ben bugun tamir edileli 1 hafta oldu hala göndermediler..
  • teşekkürler yardımınız için hergün takip ediyorum değişiklik olduğunda burdan yazarım size :)
  • kargoya verildi yarın burda olacak inşallah bilginize :)
  • omerturkmen0 O kullanıcısına yanıt
    Benim telde geldi ankara kvkdan tamir isleminden yaklasik 8 gun sonra istanbul merkezi aramam sonucunda gonderdiler.. tel geldi sadrce ekran degismisler diger sorunlara bakmamislar bile. Bende bu sefer adana kvkya gonderdim bakalim ne olacak.. tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazımı izmir kvk ya gönderdim . izmir kvk nın çalışma günleri pazartesi den cuma ya kadar artı cumartesi 09:00 -14:00 a kadar mış.. şimdi ben iş günlerini sayarken cumartesi yi ne olarak sayacağım ? tam gün mü yarım gün mü ? 10 gündür tamirde de cihaz artık yeter !!! bilgilendirirseniz sevinirim
  • Kvk nasil bir yetkili servis anlamadım garanti kapsaminda olan seyleri dışında diyerek 356 tllik fatura çıkardı maşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetkili servis
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.