Şimdi Ara

kvk ya ölü pixelli htc hero için verdiğim uğraş(kvk tecrubesi için mutlaka okuyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar ben geçen yıl htc hero marka telefonu vatan bılgısayardan aldım aldığım gun kıbrıs yolcusu oldum tabi telefonu ıncelemek degıl bakmaya bıle fırsatım olmadı aldıgım gunun ertesı gunu olu pıksel farkettım gumruk mevzusundan dolayı turkıyeyedede gonderemedım gelemedım.gelınce zaman asımı oldugu ıcın tamıre kvk ya goturdum.bu ılk servıse gıdısıydı sonra aldım servısten olu pıksellı bır ekran takmıslar dıgerını alıp bunu farkedınce aynı gun tabı yıne goturdum servıse bu ıkıncı bu sefer anakartı degıstırdıler telefonu yenıledık dedıler aldım telefonu ekran degısmıs anakart degısmıs ama ekranda rahat 10 tane bellı olu pıksel var.sonra ucuncu kez goturdum bu seferde arızaya rastlanmadı dedıler arızaya rastlanmayan olu pıksellı ekranı birkac fotograf sıtesınde paylastık.olmadı tuketıcı haklarına verdım benı haklı buldular bulmasınada adamlar gonderdıgımız evrakı almamıslar kendılerını muhatab saymıyorlarmıs.ama ıkı gun sonra telefonu ver ınceleyelım para ıyadesınde bulunucaz dedıler aradan 15 gun gectı parayı almaya gıttım bu sefer para veremeyız telefonu yenılerız dedıler.bu son durumu dead pixel htc hero baslıgı altında fotografı cok paylastım.sımdı beklemedeyım sunu da solım vatan kampanya yaptı htc hd lerde kasadakı gorevlıyle sole bır konusma sansım oldu sızde vatandas gıbı gıdıp htcden konuyu olu pıksele getırıp sorarsınız adamın dedıgı su kampanya olan stogun yarısından fazlası ölü pikselliydi cihazları geri almak zorunda kaldık.durum bu adamlar defolu mal ithal satıyorlar ozellıkle htc ler de mutlaka ekarnını ınceleyın.sorusu olan veya aklına takılan bırsey olursa sorsun yada bu konuyu cozmek ıcın herangı bır fıkrı olan varmı?

• geçmiş olsun hocam ya. aşamaları okudukça benim bile içim sıkıldı. allah sabır versin sana
  • defolu malı bile bile ithal eden KVK ya sormak lazım . lig tv için para lazım :)
  • Arkadaş çuvalla para sayıyoruz telefona ve lcd tv lere hala ölü pikselli mal satıyorlar millete. Ve bunu da kusurdan saymıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.