Şimdi Ara

KVKK'dan Instagram’a erişim için VPN kullananlara uyarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
6.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    türkiyede vpn mi gelistireceksin,muz cumhuriyetinde yasadigini unuttun,hükümet kendi ayaginami sikacak :)))ne kadarda akilliymisin,vpn ler avrupa ve amerikada legal,orda hic bir devlet yassak getiremez vpn lere..

• Doabear kullanıcısına yanıt
    sen baslasana simdi kapat internetini devletin kapatmasina gerek yok :))) findik kadar aklinla millete akil verdiginimi saniyorsun

• Gunercircir kullanıcısına yanıt
    sen baslasana simdi kapat internetini devletin kapatmasina gerek yok :))) findik kadar aklinla millete akil verdiginimi saniyorsun!!!

• Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    senin gibi arab ismi alanmi bizlere akil veriyor,benim kullandigim vpn gayet legal,simdi ismini versem hemen sikayet edersin ama vermiyecegim :)))

• btnaslan kullanıcısına yanıt
    binlerce vpn var onu nasil yapacaklar onlar sadece internet üzerinden engel olabilirler veya interneti tümden kesmek zorundalar ama onu kapatirlarsa bu sefer dünya finans sisteminden atarlar türkiyeyi

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    yerli ve milli nasil olacak,unuttun sanirim suan muz cumhuriyetinde yasiyorsun,ne zaman demokrasi gelir ne zaman kurumlar bagimsizlasir ozaman o dedigin olur öbür türlü unut derim

• Dns değiştirebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaspersky VPN kullanıyorum. Instagram kullanmıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hamzasoph H kullanıcısına yanıt
    Şahsen sen ona güvenip kullanırmısın ? Ülkede güvenilir bir yer kaldımı sence

• Şaka maka burayada gelmişler :) vay arkadaş

• Nefes almak da yasak mı babo?

• Ulan e devletteki bilgilerimizi koruyamadınız vpn e laf atıyorlar onu da engelleyebiliyorsanız engelleyin yasak yasak nereye kadar. Yeter yıldık..

• Bugüne kadar çalınan tüm verilerim hacklenen sitelerden çalındı. Kaliteli paralı VPN kullanırsanız birşey olmaz. Banka uygulamasına da VPN'le girmeyin bir zahmet.

Ya da çok takıyorsanız kendi VPN serverınızı kurun.

• ersin345 E kullanıcısına yanıt

hocam sen olayı hiç anlayamamışsın ama benim fındık kadar beynim olduğunu nasıl anlamışsın. seni tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum! (:

• Epirus kullanıcısına yanıt
    Anlamamışsınız ki, VPN dediğin şeyin üzerinden cihazının bankacılıkta dahil olmak üzere tüm verileri geçiyor, kvkk demişki kullanıyorsan güvenilir kaynak kullan. sana ait olmayan bir ipyi kullanırken bankacılık session bilgilerini çaldırırsan ne olur bilgin var mı? Tüm erişimi yabancıya kaptırırsın. Ki vpn protokollerinde daha geçenlerde çok ciddi açıklar bulmuşlardı, sağlam firmalarda böyle şeyler olmaz, Şuanda vpnsiz sadece dns ile erişim sağlanabiliyor zaten.

• Tamamen boş laf. Bu ülkede yıllarca YouTube kapalı kaldı Twitter doğal afet zamanlarında erişimi engellendi o zamanlar da VPN kullanıldı hiçbir yerden bir açıklama yapılmadı şimdi ne oldu da bütün haber kanalları ve kuruluşlar VPN saldırmaya başladı ayrıca VPN güzel verilerinizi çalıyorsa e-devlet'ten çalınan milyonlarca vatandaşın bilgileri ne olacak?

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt
    Yani normalde mantıksız olur diyeceğim, çünkü instagrama erişim kapatıldıktan sonra cumhurbaşkanlığı hesabından cuma mesajı paylaşılmış. Ama genelde de tam bu tarz mantıksızlıkları yaptıkları için de şaşırmam yani.

• Sayenizde kendi ad ve soyadımızla sosyal medyada yorum yapamaz hale geldik.
    Birinin düşüncesine ters düşsek adam evimi bulup gelip vurabilir bile beni.

• Emin olun Vpn bu ülkenin bir çok kurumundan siyasilerinden daha güvenlidir

• Sizden öte veri güvenliğini ihlal eden mi var?! AKBTK

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.