|
Bildirim
Vatandaşlarının TC Kimlik no'larından adres bilgilerine, telefon no'larından sağlık bilgilerine kadar tüm kişisel verileri neredeyse 1 yıldır dünyanın 4 1 yanında pazarlanmakta olan ülkenin "Kişisel Verileri Koruma Kurumu":
Aman ha VPN kullanmayın, kişisel verileriniz dıj güjlerin eline geçebilir! "Şaka gibi ülke" desek yine az gelir... |
Hadi bunu da yasaklayın. Durmayın koşun geç kalmayın.
|
Hissediyorum yakında vpn ile instagrama girenleride hain ilan edecekler
|
senin gibi arab ismi alanmi bizlere akil veriyor,benim kullandigim vpn gayet legal,simdi ismini versem hemen sikayet edersin ama vermiyecegim :)))
|
Tamamen boş laf. Bu ülkede yıllarca YouTube kapalı kaldı Twitter doğal afet zamanlarında erişimi engellendi o zamanlar da VPN kullanıldı hiçbir yerden bir açıklama yapılmadı şimdi ne oldu da bütün haber kanalları ve kuruluşlar VPN saldırmaya başladı ayrıca VPN güzel verilerinizi çalıyorsa e-devlet'ten çalınan milyonlarca vatandaşın bilgileri ne olacak?
|
Ulan e devletteki bilgilerimizi koruyamadınız vpn e laf atıyorlar onu da engelleyebiliyorsanız engelleyin yasak yasak nereye kadar. Yeter yıldık..
|
Sayenizde kendi ad ve soyadımızla sosyal medyada yorum yapamaz hale geldik.
Birinin düşüncesine ters düşsek adam evimi bulup gelip vurabilir bile beni. |
Sizden öte veri güvenliğini ihlal eden mi var?! AKBTK
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 7 Ağustos 2024; 13:29:58 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Devlet işleri ciddiyet ister tabii. Hangi katalog suç işlenmiş açıklandı mı bari? İdari kurum kısıtlamanın devamı için gerekçeli kararı almış mı? Bu da olmazsa başka bir sebep mi uyduracağız? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 7 Ağustos 2024; 12:11:56 > |