Şimdi Ara

KVKK'dan Instagram’a erişim için VPN kullananlara uyarı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
6.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vpn de yasaklanmış beyler. Artık vpne girmek için de vpn kullanacakmışız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    bomba gibisin hocam

• btnaslan kullanıcısına yanıt
    VPN'i çin ve iran bile yasaklayamıyor ancak kullanımını saptayabiliyor o zaman feci cezalar bindiriyor ancak böyle olabilir.

• Yasakladığından beri girmedim instagrama çokta kullanmıyordum zaten.

• KVKK'ya devletin kendi kurumları ve iştirak halinde olduğu operatörler bile uymadı zamanında, gelmiş şimdi VPN hakkında ahkam kesip gözdağı veriyor. Aklı başında vatandaş biraz inceleme ve araştırma ile hangi VPN'i kullanacağını zaten bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Ağustos 2024; 20:33:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok komik ülkeyiz aslında, tek sorun içinde bunlarla yaşıyor olmamız..

• şaka gibi ülke burası,aklı olan hemen terketsin.

• Mecbur biraknlar utansın. Bir inat uğruna iş nerelere geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vpn uygulamasını indirip, yorum kısmına dilekçe yazanlar var 😂

• Allahım gerçekten yoruma dilekçe yazanlar var vpn kullanacak kadar zeki yoruma dilekçe yazacak kadar süperzeki insanla dolu memleket..

• Vpnler devletten çok daha güvenilir. Bu devlet verimizi sızdırdı ama vpn şirketlerinin sızdırdığı duymadım hiç.

• İyi vpn kullanın demiş kötü bir şey dememiş  

• Artik küfürleri mi içimden ediyorum sizede tavsiye ederim. Hem hirsimi aliyorum hemde it köpekle yüz göz olmuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet Kendi VPN Kullanıyor Bizi Tehtit Ediyor Ne Yapalım Biz La Artık Instagram Wattpad Roblox Yasaklandı Bizimde Son Çare ARTIK VPN Açmakta Çözüm Buluyoruz Devletimiz Maşallah Herşeyi Yasaklıyor Ama Yakında Bu Ülkeyi Terk Edeceğim Zaten Burada Doğdum Ama Umursamıyacağım Sırf Devlet Yüzünden Umarım Mutludurlar Bizi Ne Hallere Düşürüyorlar

• Bırakın kullansınlar başına geleceklerden kendileri sorumlu sonuçta

• Kişisel veri öylemi siz degilmisiniz milletin verilerini internete sizdirtan. Siz.degilmisni.kozmik.odayi.teroristlere sonuna kadar açan..siz degilmisniz saçma.sapan yasaklar getirip.sonrada millete iyi imiş gibi.akil.veren Türkiyeyi yonetemeyen adamlara bakın hele.millete akıl.veriyor. milleti bu duruma getiren sizsiniz

• Hiç birşey olmaz rahat olun zorbalıkla insanların özgürlüğünü kısıtlayanların getirdiği gece yasası anlamsız kalacak diye yalandan vpn e bk atıyorlar. Kullanın arkadaşlar ve yasaklarda anlamsız kalsın!

• Yav arkadaş yıl olmuş 2024, hala VPN kullanıp da yasaklı yerlere girebiliyor mu insanlar yani? Hadi diyelim ki ülkenden VPN bağlantısını kesemiyorsun, bağlananlara ceza ver, devletin kasasına para girsin bari.. Bizim ülkede öyle bir sistem var ki, bir şey yasak oluyor, ama o yasağı delmenin de türlü yolu oluyor.. Üstelik yasağı delen ceza da almıyor.. O zaman neden yasak? İnsanın fıtratında var zaten yasakları delmek.. Hani adam yapmayacaksa bile, yasak olanı yapmak için yapıyor.. Zevk alıyor çünkü.. Madem yasakladın, tam yasakla.. Acayip ucayip işler yaaa.. 100 senelik ülkeyiz, hiçbir şeyi tam yapamadık gitti arkadaş..

• Instagram için değil de yabancı dizi film vs izlediğim bir siteye de yasak gelmiş bir çok tunnel tarzı sitelere de DNS sitelerine de yasak gelmiş hiç biri açılmıyor. Dedik bari VPN kullanalım neyse VPN den bağlandık site bizim VPN kullandığımızı da anlar olmuş bir uyarı yazısı ve sonunda sitemize ulaşırken VPN kullanmayın diyor. Instagram ön plana çıkıyor ama çok fazla yere ulaşmak yasaklanmış

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Bankaya girerken bir zahmet VPN i kapat bağlantıyı kes zor değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.