Şimdi Ara

Kyk Başvuru Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum kyk bursu başladı sorular can yakıyor. Annemle yaşıyorum babamla bir ilgim olmamasına rağmen sicil no, vergi no hatta motorlu taşıt vergisi, net gelir var bide onu unuttuk.
    Bu bilgileri babamdan alamıyorum, nasıl halledebilirim ben bu işi. Bu bilgiler olmadan başvuru yapamaz mıyım lütfen yardım ediniz.

• Ben 4.sınıfım açıkçası kaç puanla girdiğimi hatırlamıyorum. Keza üstümüze 2 araç var ancak toplam vergiyi eksik yada yanlış yazdım.
    Bilmiyorum çok önemli midir bunlar.
  • Aynı durumdayız dostum ben daha yapmadım başvuruyu sen halledebildin mi ?
  • fa362 F kullanıcısına yanıt
    Hala çözüm bulamadım bilemiyorum ne yapacağımı
  • nacnac26 kullanıcısına yanıt
    Dostum orada şöyle bi yazı gördüm anne veya baba bölümünden en az birini doldurun diyor ben baba kısmını boş bırakacağım :)
  • Bende bu sene ilk defa başvurdum ama bilgilerini yanlış girersen kredi bile gelmeme durumu varmış diye duydum.
  • okula giriş yerinde 2014 yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacnac26

Arkadaşlar malum kyk bursu başladı sorular can yakıyor. Annemle yaşıyorum babamla bir ilgim olmamasına rağmen sicil no, vergi no hatta motorlu taşıt vergisi, net gelir var bide onu unuttuk.
    Bu bilgileri babamdan alamıyorum, nasıl halledebilirim ben bu işi. Bu bilgiler olmadan başvuru yapamaz mıyım lütfen yardım ediniz.

Yalnızca birinin gelir bilgisini istiyor fakat ben de aynı durumdayım bu taşıt vergisini napıcaz. Bizim valide sultanın bana zerre faydası olmayan arabası benim burs almama engel mi şimdi babacım?
  • Var var. Ösym yeni kayıt gibi bir şey yazıyor olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.