Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öss girip başka üniversiteye gidince burs kesilir mi? Notlar cok berbat şimdiki okulumda finallere girmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4. sınıfım burs alıyorum.Şimdi bu ay son kez mi alıcam Alışmıştık ayrılması zor olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Arkadaşlar 4. sınıfım burs alıyorum.Şimdi bu ay son kez mi alıcam Alışmıştık ayrılması zor olacak

Ben bu sene almaya başladım. İlk burs ocakta geldi,3 aylık kaybında mezun olunduktan sonraki haziran,temmuz,ağustos aylarında verileceğini söylediler. Aynı durumdaysan 3 sefer daha alacaksın galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

quote:

Arkadaşlar 4. sınıfım burs alıyorum.Şimdi bu ay son kez mi alıcam Alışmıştık ayrılması zor olacak

Ben bu sene almaya başladım. İlk burs ocakta geldi,3 aylık kaybında mezun olunduktan sonraki haziran,temmuz,ağustos aylarında verileceğini söylediler. Aynı durumdaysan 3 sefer daha alacaksın galiba

hadi ya herkes o tarihte alıyo galiba.Kesilme tarihi olarak bu ay görünüyor.İnşallah verirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

quote:

hadi ya herkes o tarihte alıyo galiba.Kesilme tarihi olarak bu ay görünüyor.İnşallah verirler.

Bana öyle demişlerdi alırsın herhalde umarım

• Bu sene ara sınıflar için başvuru ne zaman bilen varmı
  • 2011 Ocakta almaya başlamıştım bu yıl bitti okul 3 ay daha mı alacağım? Alttan dersler var kesin olarak 1 dönem daha uzadı okul burs kesilir mi? İşe girip çalışmaya başlarsam aldığım burslar geri istenir mi öyle bir yazı okumuştum.
  • kyk bursu temmuz ağustos ve eylül aylarında ödeniyormu
  • Bir şey sormak istiyorum.Kız arkadaşım burs kazanmış ama farkında değilmiş ve haliyle almaya başlamamış.
    Şimdi bu olay onun sonradan başvurduğunda bir engel oluşturur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes22

kyk bursu temmuz ağustos ve eylül aylarında ödeniyormu

Evet. Son sene Haziran'da bitiyor sadece.

• teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogy1

Bir şey sormak istiyorum.Kız arkadaşım burs kazanmış ama farkında değilmiş ve haliyle almaya başlamamış.

Buyuk bir ihtimalle hakkını kaybetmiştir ama yine de kyk ya dilekçe gönderin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gollory

quote:

Bir şey sormak istiyorum.Kız arkadaşım burs kazanmış ama farkında değilmiş ve haliyle almaya başlamamış.

Buyuk bir ihtimalle hakkını kaybetmiştir ama yine de kyk ya dilekçe gönderin isterseniz.

Yani geçen seneki hakkı için mi yollayalım?
    Peki bu sene başvursa gene burs çıkma ihtimali olmaz mı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gollory

quote:

Yani geçen seneki hakkı için mi yollayalım?
    Peki bu sene başvursa gene burs çıkma ihtimali olmaz mı acaba?

Gecen seneki durum icin dilekçe yazın demiştim bu sene yazın ara sınıflar icin başvuru donemi olucak ona tekrar başvursun ama yine burs çıkacağı kesin degil kredi de çıkabilir

• Arkadaşlar ben hali hazırda burs alıyorum ancak bu sene yurda başvuracağım. Başvuru yaparken burs kısmında neyi işaaretlemem gerekiyor. Ya da burs istemiyorum kısmını işaretlersem şu anki bursuma bir şey olur mu?
  • arkadaşlar; kyk'dan burs alıyorum

*yatay geçiş için 3 yere başvurduk diyelim 3'üde kabul etti ama kabul etme tarihleri 2'er hafta arayla
    bu durumda kyk'yı her üni.ye geçtiğimde bildirmek zorundamıyım yoksa akademik yılın başlamasını bekleyip en son hangi üni.ye kayıt yaptırdıysam onu mu bildirmeliyim,

birde söyle bi sorun var kyk geçiş yaptığının sonucu olrak öğrenci belgesi istiyor, e daha yeni asil kayıt olmuşum nasıl alıyım öğrenci belgesini en az eylül'ü beklemelisin diyolardı bana.

tavsiyesi olan varmı ?
  • arkadşlar ara sınıf öğrencisiyim.sadece yurt için başvuru yapacağım fakat ben burs almaktayım.kredi burs seçimi zorunludur diyor oraya hangi seçeneği işaretlemeliyim bursumun kesilmemesi kaydıyla.
  • yokmu bilen ya kafam kaıştı
  • Ara sinifim.
    Ogrenim almadim 2 yil boyunca
    Bu sene almak istiyorum
    Ama sisteme giremiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyrunefenim

arkadşlar ara sınıf öğrencisiyim.sadece yurt için başvuru yapacağım fakat ben burs almaktayım.kredi burs seçimi zorunludur diyor oraya hangi seçeneği işaretlemeliyim bursumun kesilmemesi kaydıyla.

yok mu cevap verebilcek
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.