Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buyrunefenim

yokmu bilen ya kafam kaıştı

Hocam bende de aynı sıkıntı var, henüz net bir cevap alamadım ama bence, istemiyorum kısmı işaretlenecek çünkü bu başvurular bu seneyi kapsıyor ve bu sene de burs isteğimiz yok. Ama tereddüt ettiğim konu şu ki eğer istemiyorum kısmını işaretlersem bursu kesme ihtimalleri var mı? Bana zayıf bir ihtimal gibi gelse de, kaş yaparken göz çıkarmayalım, emin olmak gerek önce.
    Eğer net bir cevap bulursak buradan paylaşalım.
  • arkadaşlar ben kredi alıyorum fakat bursa dönmesi için tekrar başvurabiliyor muyum bu sene ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

arkadaşlar ben kredi alıyorum fakat bursa dönmesi için tekrar başvurabiliyor muyum bu sene ?

Bildiğim kadarıyla başvurabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteyi bırakıp başka bir üniversiteye yerleşenlere devlet yurdu çıkabilir mi arkadaşlar?
  • beyler bu başbakanlık bursu ile ailevi durum arasında bir bağ var mı?
  • Bu ara sınıf ne oluyor yav ? üniversite okuyup bi sonraki sınıfa geçenler mi oluyor ara sınıf
  • Arkadaşlar kyk yurt kazananlar yurtlarda ücretsiz mi kalıyor yoka ücret dahilinde mi (eğer öyleyse kaç lira??) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyilmazDİK

Arkadaşlar kyk yurt kazananlar yurtlarda ücretsiz mi kalıyor yoka ücret dahilinde mi (eğer öyleyse kaç lira??) ?

Ücret dahilinde. İki tip yurt var. Birisi daha iyi, ranzasız felan, geniş oda gibi. Az bir miktar farkı var onun ama az. Fiyatlar nasıl bilmiyorum bu sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: AyilmazDİK

Arkadaşlar kyk yurt kazananlar yurtlarda ücretsiz mi kalıyor yoka ücret dahilinde mi (eğer öyleyse kaç lira??) ?

Ücret dahilinde. İki tip yurt var. Birisi daha iyi, ranzasız felan, geniş oda gibi. Az bir miktar farkı var onun ama az. Fiyatlar nasıl bilmiyorum bu sene.

Eyw anladım saol..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

Bu ara sınıf ne oluyor yav ? üniversite okuyup bi sonraki sınıfa geçenler mi oluyor ara sınıf

Evet. 2-3-4-5-6. sınıflar ara sınıf oluyor. Yani ilk aşamada başvurmamış olanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aragornalican

Arkadaşlar tek tek konu açacağımıza bir konu açıp tüm soru ve sorunları burada toplayalım..

Bu arada kayıt yaptırıpta okulunda abant yazanlar korkmasın herkeste olan bişey...

nickin bombaymış.kusura bakmayın biraz konudışı ama.söylemek istedim
  • Düşük maaş gelir yazıp burs çıkan var mı?

Sonradan denetim vs ?
  • beyler annesi babası boşanıp başka kişiyle evli olanlarada öncelik tanınıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Üniversiteyi bırakıp başka bir üniversiteye yerleşenlere devlet yurdu çıkabilir mi arkadaşlar?

Çıkıyor tekrar başvuru yapıyorsun ama kaydın devam ediyorsa nakil de yaptırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Düşük maaş gelir yazıp burs çıkan var mı?

Sonradan denetim vs ?

İmza atıyorsun beyanının doğruluğuna dair eğer bağlandıktan sonra tespit edilirse ödediklerini yasal faiziyle geri alma riski var...

• Okulu bittikten sonra sene sonuna kadar burs almayı hayal bile etmeyin arkadaşlar.Konuda bazı arkadaşlar yazmıştı devam ediyo sene sonuna kadar ama bugün gittim baktım yatmamış.Yani kesilmiş.Burs kesiliyo ama kredi birkaç ay daha yatıyo.
  • quote:

arkadaşlar ben kredi alıyorum fakat bursa dönmesi için tekrar başvurabiliyor muyum bu sene ?

bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • başvuru yapabilen var mı ?
    il - ilçe hatası veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52oguz

quote:

bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

evet alabiliyormuyuz ?
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.