Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

quote:

Orijinalden alıntı: thedo

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

arkadaşlar bilen yazarsa sevinirim. bu sene okulumu değiştireceğim fakat kyk'dan burs alıyorum. ben okulumu değiştirdiğimde bursum kesilecek mi? Yani tercihlerden sonra kazanırsam tekrar mı başvuru yapacağım öğrenmem gerekiyor acil cevap almam gerekiyor. aynı şekilde öğretim kredisi için de geçerli kız arkadaşım da değiştirecek onun ki de kesilecek mi?

okulunun değiştiğine dair kykye dilekçe yazman gerekiyor. sonra devam eder bursun.

Dilekçeyi ne zaman yazmam gerek? Tercih sonuçları açıklandıktan sonra mı? Birde iki senelik okuyordum dört senelik olacak sıkıntı olur mu bu konuda?

emin değilim ama tercihler açıklandıktan sonraydı sanırım. kyk yı aramanı öneriyorum daha net bilgiye ulaşırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_rappe

quote:

Arkadaşlar geri ödemeli olan kyk ya bulaşmak istemiyorum. Geri ödemeli olmayan yani başbakanlık bursu başvuru tarihi nezaman?

Yokmu bilen arkadaşlar?

İkisine aynı anda başvuruyorsun. Hatta ikisine birden başvurmak zorundasın. sadece katkıyı iste eklersin ister eklemezsin, öyle bir seçenek var.

Tercihler açıklandıktan sonra başvuruyorsun. Kredi çıkarsa bitersen noterden imzalayacağın şeyi imzalamazsın olur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

quote:

Arkadaşlar geri ödemeli olan kyk ya bulaşmak istemiyorum. Geri ödemeli olmayan yani başbakanlık bursu başvuru tarihi nezaman?

Yokmu bilen arkadaşlar?

İkisine aynı anda başvuruyorsun. Hatta ikisine birden başvurmak zorundasın. sadece katkıyı iste eklersin ister eklemezsin, öyle bir seçenek var.

Tercihler açıklandıktan sonra başvuruyorsun. Kredi çıkarsa bitersen noterden imzalayacağın şeyi imzalamazsın olur biter.

bu işlerde yabancıyım hocam başvuruyu nasıl yapmam lazım bi yardımetsen?)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yokmu bilen arkadaşlar?

Tercihlerden sonra diyorum ya.

Başvurular başlayınca KYK'nın sitesinden başvuracaksın bilgileri doldurup. Zor bir şeyi yok ki anlatayım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yokmu bilen arkadaşlar?

Başvurular başlayınca KYK'nın sitesinden başvuracaksın bilgileri doldurup. Zor bir şeyi yok ki anlatayım.

eyvallah Tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

Öğrenim kredisi alıyorm ancak tekrardan bursa başvurabilir miyim ?

?Hocam başvurdun mu? Bende kredi alıyorum burs icin basvurabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

quote:

Başvursanız da çıkmaz. Kredi alanlar tekrar burs alamazlar diye bir ibare vardı yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

quote:

Başvurmuştum çıkmamıştı. bu yıl 4.sınıf oldum yine başvuracam gününü bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaTuRaL07

Beyler başvuru yaptım ama tamamen iptal etmem gerekiyor başvuruyu nasıl yapcaz bunu

Gözden kaçmış galiba 2 sini de istemiyorum işaretler isem dikkate alınmaz demi??
  • Aldigim krediyi iptal etmek istiyorum bu konu hakkinda bilgisi olan var mi acaba?
  • 2 yıllık üniversite okuyupta burs alan veya burs çıkan varmı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yokmu bilen arkadaşlar?

kyknın sitesine girdim başvuru yapmak için. Hangisini işaretleyeceğim?
    Şu seçeneler var;

İstemiyorum
    Burs ve Öğrenim Kr.
    Katkı Kr.
    Burs,Öğrenim ve Katkı Kr.

• Beyler 2010 girişliyim ben. 2010 da öğrenim kredisi ve katkı kredisine başvurmuştum. 4 senelik senet var yani bende. 2 senelik kredimi aldım. Tercih sonuçları açıklandıktan sonra kaydımı sildireceğim, peki bu senedin kalan 2 yılında kredimi almaya devam edecek miyim? Herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu bunun için de?

• quote:

Orijinalden alıntı: irfanCLK

Aldigim krediyi iptal etmek istiyorum bu konu hakkinda bilgisi olan var mi acaba?

....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

Hazırlık okumuş biri ara sınıf mı sayılıyor teknik olarak değil ama ona göre başvuru deniyim?

Evet ara sınıf sayılıyor.
  • Kyk arasınıflar için olan
    başvuruyu yapacağım. Başvuru
    sitesine diploma notu isteniyor.
    Diploma üzerinde yazan notum
    54.58 ama bunu 100lük sisteme
    çevirip yazmanı istiyor. Bu
    hesaplamayı nasıl yapıp da
    yazmam gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

Beyler 2010 girişliyim ben. 2010 da öğrenim kredisi ve katkı kredisine başvurmuştum. 4 senelik senet var yani bende. 2 senelik kredimi aldım. Tercih sonuçları açıklandıktan sonra kaydımı sildireceğim, peki bu senedin kalan 2 yılında kredimi almaya devam edecek miyim? Herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu bunun için de?

?
  • Arkadaşlar memur çocuğuna burs mu verirler, yoksa kredi mi veriyorlar?
    25 yıllık memur, (ona göre bir maaşı var) 3 kardeş toplamda 5 kişilik bir aileyiz?

Birde 4 yıllık üniversite hayatının ilk yılı değil ama 2. veya 3. yılı kredi talep edebiliyor muyuz?
    Ayrıca aldığımız kredi 2. veya 3. yılda istemeyip iptal ettirebiliyor muyuz?

Değişiklik: Burs yazan kelimeler ilatik yazılmış kredi kelimeleri ile değiştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 4 Ağustos 2012; 3:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Arkadaşlar memur çocuğuna burs mu verirler, yoksa kredi mi veriyorlar?
    25 yıllık memur, (ona göre bir maaşı var) 3 kardeş toplamda 5 kişilik bir aileyiz?

Birde 4 yıllık üniversite hayatının ilk yılı değil ama 2. veya 3. yılı burs talep edebiliyor muyuz?
    Ayrıca aldığımız bursu 2. veya 3. yılda istemeyip iptal ettirebiliyor muyuz?

İlk durumu kimse bilmez zaten. Neye göre nasıl veriyorlar, KYK'de bunları ayarlayan tanıdığı yoksa. Siz başvurun, burs çıkarsa alırsınız.

Başvurabiliyorsun sanırım. Ama 2. veya 3. yılda bursu niye iptal ettiriyorsun onu anlamadım. Beleş para, çok geliyor herhalde?

• quote:

quote:

Aldigim krediyi iptal etmek istiyorum bu konu hakkinda bilgisi olan var mi acaba?

....

quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

Beyler 2010 girişliyim ben. 2010 da öğrenim kredisi ve katkı kredisine başvurmuştum. 4 senelik senet var yani bende. 2 senelik kredimi aldım. Tercih sonuçları açıklandıktan sonra kaydımı sildireceğim, peki bu senedin kalan 2 yılında kredimi almaya devam edecek miyim? Herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu bunun için de?

Hocam KYK'yi arayıp bir sorun isterseniz. Cevapları da buraya yazın ki bilmeyenler öğrenmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 4 Ağustos 2012; 3:11:09 >

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.