Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben burs almaktayım 2. sınıfa geçtim,lcw de 15 günlüğüne işe gircem sigorta yapıyorlar bu sigorta benim bursumu etkiler mi acaba?Kyk nın burs değerlendirme tarih aralığı var mı biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtksc54

Ben burs almaktayım 2. sınıfa geçtim,lcw de 15 günlüğüne işe gircem sigorta yapıyorlar bu sigorta benim bursumu etkiler mi acaba?Kyk nın burs değerlendirme tarih aralığı var mı biliyor musunuz?

Sakın sigorta yaptırma burs direk kesiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazırlık sınıfı okurken burs alınabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paranoid-

hazırlık sınıfı okurken burs alınabiliyor mu?

Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: Paranoid-

hazırlık sınıfı okurken burs alınabiliyor mu?

Evet.

Teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: banasdde

Arkadaşlar form daha yayınlanmadı mı, yoksa ben mi görmüyorum?

Üniversiteye bu yıl başlayacak olanlar için başvuru dönemi, ÖSYM yerleştirme sonuçlarını açıkladıktan sonra başlayacak.www.kyk.gov.tr adresinde form yayınlanacak.

Şu an o adreste yayınlanan form (www.kyk.gov.tr/web/2012_ARA_SINIF/basvuruGirisAnaSayfa.do ), ara sınıf öğrencileri, yani üniversitede okumakta olan öğrenciler için.

quote:

Orijinalden alıntı: djwishbone

Ara siniflar icin basvurma suresi basladi mi?

Çoktan başladı. 5 Ağustos son gün. KYK'nın sitesinde başvuru formu bağlantısı mevcut.

Basvurup cikmayinca yedekten gitme durumu var midir, yada basvurup gitmez isek sikinti var mi?

• quote:

Basvurup cikmayinca yedekten gitme durumu var midir, yada basvurup gitmez isek sikinti var mi?

Yurtları soruyorsan; eylül ayında açıklanacak sonuçlara göre asil listeden, yani ilk yerleştirmelerde bir yurt kazanamazsan, zaten yedek listeye kalıyorsun.

Yurt çıktığında gidip kaydolmak ve kalmak zorunda değilsin. Hiçbir işlem yapmazsın. Yurt kayıtları için verilen son gün geçtikten sonra senin sıran salınır. (Yerine yedek listedeki ilk kişi gelir.)
  • quote:

quote:

Yurtları soruyorsan; eylül ayında açıklanacak sonuçlara göre asil listeden, yani ilk yerleştirmelerde bir yurt kazanamazsan, zaten yedek listeye kalıyorsun.

Yurt çıktığında gidip kaydolmak ve kalmak zorunda değilsin. Hiçbir işlem yapmazsın. Yurt kayıtları için verilen son gün geçtikten sonra senin sıran salınır. (Yerine yedek listedeki ilk kişi gelir.)

Yedekteyim diyelim sira gelene kadar yurtta kalma sansi var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep55 -- 25 Temmuz 2012; 17:13:49 >
  • quote:

quote:

quote:

Yedekteyim diyelim sira gelene kadar yurtta kalma sansi var mi

Yurdun misafirhanesinde misafir öğrenci olarak kalabilirsin. Ama her yurt misafir almayabilir ya da yurdun misafirhanesinde boş yer olmayabilir. Bu nedenle, misafir olarak kalmak istediğin yurda ya da KYK Bölge Müdürlüğü'ne telefon etmeli ve misafirhanede boş yer olup olmadığını sormalısın.

Misafirhanenin olanaklarının normal odalar kadar iyi olmadığı söyleniyor bu arada.

• quote:

Dostum ben şimdi ara sınıfım kyk ya başvurmak istiyorum başvuru formuna giriyorum ancak üniversite seçimine geldiğimde Görüntülenecek Kayıt Bulunamadı. gibi bir uyarı veriyor sizdede böylemidir ben yapamıyorum kayıt
  • Sanki yukarı da gördüm gibi geldi ama tekrar sorayım.Kyk 2.öğretim için sonradan ödemeli şekilde harç için ödenek veriyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachiko59

Sanki yukarı da gördüm gibi geldi ama tekrar sorayım.Kyk 2.öğretim için sonradan ödemeli şekilde harç için ödenek veriyor mu ?

Hayır.

• Ben öğrenim kredisi alıyorum okulum bittiği için eylülde bitecek kredim. Kardeşimde tercih yapacak burs ve öğrenime başvurursak burs çıkma olasılığı nedir _?
  • arkadaşlar bilen yazarsa sevinirim. bu sene okulumu değiştireceğim fakat kyk'dan burs alıyorum. ben okulumu değiştirdiğimde bursum kesilecek mi? Yani tercihlerden sonra kazanırsam tekrar mı başvuru yapacağım öğrenmem gerekiyor acil cevap almam gerekiyor. aynı şekilde öğretim kredisi için de geçerli kız arkadaşım da değiştirecek onun ki de kesilecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 26 Temmuz 2012; 20:10:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

arkadaşlar bilen yazarsa sevinirim. bu sene okulumu değiştireceğim fakat kyk'dan burs alıyorum. ben okulumu değiştirdiğimde bursum kesilecek mi? Yani tercihlerden sonra kazanırsam tekrar mı başvuru yapacağım öğrenmem gerekiyor acil cevap almam gerekiyor. aynı şekilde öğretim kredisi için de geçerli kız arkadaşım da değiştirecek onun ki de kesilecek mi?

okulunun değiştiğine dair kykye dilekçe yazman gerekiyor. sonra devam eder bursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedo

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

arkadaşlar bilen yazarsa sevinirim. bu sene okulumu değiştireceğim fakat kyk'dan burs alıyorum. ben okulumu değiştirdiğimde bursum kesilecek mi? Yani tercihlerden sonra kazanırsam tekrar mı başvuru yapacağım öğrenmem gerekiyor acil cevap almam gerekiyor. aynı şekilde öğretim kredisi için de geçerli kız arkadaşım da değiştirecek onun ki de kesilecek mi?

okulunun değiştiğine dair kykye dilekçe yazman gerekiyor. sonra devam eder bursun.

Dilekçeyi ne zaman yazmam gerek? Tercih sonuçları açıklandıktan sonra mı? Birde iki senelik okuyordum dört senelik olacak sıkıntı olur mu bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 28 Temmuz 2012; 16:06:31 >

• Arkadaşlar geri ödemeli olan kyk ya bulaşmak istemiyorum. Geri ödemeli olmayan yani başbakanlık bursu başvuru tarihi nezaman?

• Beyler başvuru yaptım ama tamamen iptal etmem gerekiyor başvuruyu nasıl yapcaz bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_rappe

Arkadaşlar geri ödemeli olan kyk ya bulaşmak istemiyorum. Geri ödemeli olmayan yani başbakanlık bursu başvuru tarihi nezaman?

Yokmu bilen arkadaşlar?
  • Hazırlık okumuş biri ara sınıf mı sayılıyor teknik olarak değil ama ona göre başvuru deniyim?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.