Şimdi Ara

KYK BURSLARI BAŞVURU ZAMANI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an kyk nın sitesinde yurt ve burs başvuruları son gün 5 ağustostur yazıyo ama bu şu an üniversitede okuyanlar için mi geçerli yoksa bizim gibi bu sene kayıt yaptıracaklar için de geçerli mi??

• Sizinki ağustosun ikinci yarısında, yani yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Sizinki ağustosun ikinci yarısında, yani yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra.

kyk donanım haber sorumlusu gibisin kardeş iyi biliyon mşlh kardeş:)
  • teşekkürler
  • arkadaşlar hazırlıkta burs alınabiliyor değilmi kyk dan ?
    Birde kykdan burs alınca başka bi yerden alamıyormuyuz burs ? lisede son yıl özel bi kurumdan burs alıyordum aylık 180 gibi bi rakam. o devam edicek diyolar onun üstüne kyk alabilirmiyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

arkadaşlar hazırlıkta burs alınabiliyor değilmi kyk dan ?
    Birde kykdan burs alınca başka bi yerden alamıyormuyuz burs ? lisede son yıl özel bi kurumdan burs alıyordum aylık 180 gibi bi rakam. o devam edicek diyolar onun üstüne kyk alabilirmiyim acaba ?

Hazırlık sınıfındayken de alabilirsin.

İkinci sorunu burs almakta olduğun kuruma sormanı öneririm. KYK zaten burs aldığını tespit ederse, sana kendi Bursunu zaten vermeyebilir. Ama açıkçası çok büyük bir kurum olmadığı müddetçe sorun olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

arkadaşlar hazırlıkta burs alınabiliyor değilmi kyk dan ?

Hazırlık sınıfındayken de alabilirsin.

İkinci sorunu burs almakta olduğun kuruma sormanı öneririm. KYK zaten burs aldığını tespit ederse, sana kendi Bursunu zaten vermeyebilir. Ama açıkçası çok büyük bir kurum olmadığı müddetçe sorun olmuyor.

cevabın için çok sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burs Başvuruları
    2 yıl önce açıldı
    Odtü yurt ve burs başvurusu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kyk burs verme şartları nelerdir bi göz atmıştım ailenize ait biçerdöver sayısı sorusunu görünce kapattım hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.