Şimdi Ara

KYK Kredi Fiyatları BÖYLE mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kredi çıktı. bugün notere gittim senedi almak için. 12bin küsür krediyi imzaladım. şimdi kafamı karıştıran şu: sanırım geçen senekiler 180 mi 200 mü ne alıyomuş.

4 senede çekcem bu 12bin küsür tl yi. ben ocaktan itibaren hazirana kadar 6 ay ve ondan sonra da 3 sene yani 36 aydan toplam 42 ay hesapladım. ama bu hesaba göre ayda 300 tlye yakın para yatması gerekiyor.

fazla değil mi?

• İmkanın varsa o krediyi almadan okumaya çalış.Sonra pişman olursun söke söke alıyolar çünkü...4 sene sonra 12.000 tl borçlu olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy10

İmkanın varsa o krediyi almadan okumaya çalış.Sonra pişman olursun söke söke alıyolar çünkü...4 sene sonra 12.000 tl borçlu olacaksın

para öğrenciyken lazım hocam. ilerde illa ki ödenir..

bilgisi olan veya noter işlemlerini halleden arkadaşlar kaç para için imza attılar aynı mı? 12bin küsür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teşbihte hata

quote:

Orijinalden alıntı: galaxy10

İmkanın varsa o krediyi almadan okumaya çalış.Sonra pişman olursun söke söke alıyolar çünkü...4 sene sonra 12.000 tl borçlu olacaksın

para öğrenciyken lazım hocam. ilerde illa ki ödenir..

bilgisi olan veya noter işlemlerini halleden arkadaşlar kaç para için imza attılar aynı mı? 12bin küsür?

ben 12.798 e imza attım.
  • notere gittiğiniz zaman sizden ne istedi beyler?
  • kimliğinizle gidiyorsunuz notere orada kimlik fotokopinizi ücretsiz olarak çekiyorlar.en azından burada öyle43 lira ile birlikte kimlik fotokopinizi alıyorlar..
    size 2 tane kağıt veriyorlar.biri makbuz tarzında bi kağıt.o kağıdı cebinize koyun sizde kalıyor.2 tane kağıda(senet) imza atıyorsunuz.bu kağıtlardan biri sizde onlarda kalıyor,diğerini size en yakın kyk müdürlüğüne götürüp elden teslim ediyorsunuz yada ankaraya kargoyla mektupla ulaştırabiliyorsunuz..son gün 30 u...

ben sadece harç alacağım için,öğrenim katkısı almayacağıma dair bi dilekçe yazdım ankaraya postaladım ptt ile...bunu unutmayın..eğer herhangi birini almayacaksanız..
  • Merak ettiğim bir şey var, öğrenim kredisi için başvurmuştum ben de, kabul edilmiş ama ben okuldaki kaydımı 1 sene için dondurdum, dolayısıyla şu anda bu krediyi almak istemiyorum. Bir çok yerde senedi imzalamadıktan sonra zaten almamış sayılıyosun diyorlar ama emin olamadım bir de buradan sorayım dedim. Şimdi bu krediyi iptal etmek için bir dilekçe yazmak zorunda mıyım yoksa senede bulaşmamak yeterli mi kredinin iptal olması için, tam bir bilgi sahibi olan yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

kimliğinizle gidiyorsunuz notere orada kimlik fotokopinizi ücretsiz olarak çekiyorlar.en azından burada öyle43 lira ile birlikte kimlik fotokopinizi alıyorlar..
    size 2 tane kağıt veriyorlar.biri makbuz tarzında bi kağıt.o kağıdı cebinize koyun sizde kalıyor.2 tane kağıda(senet) imza atıyorsunuz.bu kağıtlardan biri sizde onlarda kalıyor,diğerini size en yakın kyk müdürlüğüne götürüp elden teslim ediyorsunuz yada ankaraya kargoyla mektupla ulaştırabiliyorsunuz..son gün 30 u...

ben sadece harç alacağım için,öğrenim katkısı almayacağıma dair bi dilekçe yazdım ankaraya postaladım ptt ile...bunu unutmayın..eğer herhangi birini almayacaksanız..

yahu haberlerde artık o noter parası alınmayacak diyordu, niye siz ödemek zorunda kaldınız anlamadım. yada haberciler bizi keklemiş de olabilir ankaradayım ben, elden veririm dilekçeyi sanırım.. son cümleyi yazmanızı noter söyledi sanırım, öyleyse bizimki de söyler heralde

• ben de 12 798 tl alcam. notere de 42.76 tl ödedim. aya böldüğünde cidden 300 e yakın bir şey çıkıyo ama olamaz yani böyle bişey, zannetmiyorum
  • Sonra onu 2 senede geri ödeyeceksin. Ya olmazsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Sonra onu 2 senede geri ödeyeceksin. Ya olmazsa?

4 seneye çıktı o.
  • bu sene 240 olacak diyorlar, doğru mudur?
  • o değilde ben şunu 2 yıldır alıyorum da bu ocak ayı yardım falan diyorlardı şu krediler tek seferlik baya artacak diyorlardı ne oldu ses falan çıkmadı hiç?
  • yaa ben unuttuuuum :( yarın da gidiyorum okula şehir dışında okul :( napcam ya :( almasam bi şey yapmam gerekmez herhalde? 30'una kadarmış uf :( noter parası da çokmuş zaten onu versem ben ne yicem yea
  • o 12bin küsürün içinde katkı var onu çıkarın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.